torstai 17. helmikuuta 2011

ÖDT Sanna: Aakkostellen

Siirtokuva-aakkoset ei olleetkaan minun lemppareita käytännössä. Ne ovat hauskan näköisiä, mutta käytössä vähän hankalia erikseen irroitettaviksi. Päädyin käyttämään liki koko arkin, jolloin kirjainten muodot ja värit toimivat hyvin myös koristeena.

Tuotteet Ökömököstä:
- MME paperi Just Dreamy-sarja, Brilliant "So Handsome" Little Star, Dashing Dots
- Laudryline Coastal Lucky-siirtokuvat
- Smirk-aakkoset
- Bazzill Basics-paperi

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

ÖDT Sanna: Pieni linssilude

Lapsia on aina kiva kuvata ja yleensä lopputulos on aika herkullinen. Kuvan aurinkoinen tyttö sai taustakseen yhtä iloisen ja pirteän taustan.

Tuotteet Ökömököstä:
- MME paperi Just Dreamy-sarjan Brilliant " so Handsome Little Star
- Cosmo Criketin Snorkel-sarjan Umberellas-paperi
- Smirk-aakkoset
- Bazzill Basics-paperi


maanantai 14. helmikuuta 2011

ÖDT Arja: BIA kirja ja kortit

Tällä kertaa valitsin papereiksi sellaisia, joita en yleensä käytä. "Mimi" ja "The Mackenzies" paperilehtiöt olivat hyvin herkullisen näköisiä ja päätyivät mukaani Leimailutaivaasta ÖköMökön myyntipöydältä. Lehtiöt sisältävät pastellisävyisten paperien lisäksi ihania 3D-kuvia, jotka ovat valmiiksi stanssattuja.
BIA-kirjaseen käytin "Mimi"-sarjan papereita ja kuvia. Dovecraftin valkoiset 6x6 tuumaiset kannet päällystin 2-puolisen liimakalvon avulla "Mimi"-sarjan papereilla ja sisälehdet ovat Dovecraftin valkoiset sivut (20 kpl). Toisen lehtiön 3D-kuvista kokosin etukanteen ja lisäksi koristelin sitä pitsillä ja kimalleliimalla. Amandan olen kirjoittanut tietokoneella ja tulostanut sekä liimannut epoksitarran kanssa kanteen. Etukannen sisäpuolen tekstin leimasin metallihohtoisella leimasinmusteella ja embossasin kirkkaalla kohojauheella. Takakannen sisäpuolen pieni koriste on leimattu mustalla leimasinmusteella. Takakannessa ei ole muuta koristelua.
3v-kortissa käytin myös "Mimi"-sarjan papereita ja toista lehtiön 3D-kuvista. Hieman koneompelua ja kultauskynää sekä 3v tietokoneella tehty ja tulostettu ja epoksitarra sen päälle.Varsin simppeli ja nopeasti tehty kortti, josta mielestäni välittyy lämmin ja iloinen tunnelma.
Toisen kortin tein "The Mackenzies"-lehtiön papereista ja 3D-kuvasta. Lisänä on vähän embossausta ja hopeointikynää sekä korttipohjana luonnonvalkoinen skräppikartonki.
Olipa vaihteeksi tosi kiva käyttää totutusta poikkeavia materiaaleja! Sarjan paperien kauniit pastellisävyt toivat pienen tuulahduksen lähestyvästä keväästä hankien ja pakkasen keskelle.


Materiaalit ÖköMököstä:
"Mimi"-lehtiö
"The Mackenzies"-lehtiö
Dovecraft valkoiset kannet
Dovecraft valkoiset sivut
Vaaleanpunaiset BIA-kierteet
Tarrapalat

Materiaalit muualta:
Tekstileimasin Taitotaivaasta
Crafty Individuals-leimasin Paperinauhasta
2-puolista liimakalvoa arkkina ja 3 mm teippinä
Stickles Crystal-kimalleliimaa
Pitsiä
Epoksitarroja
Krylonin kultaus- ja hopeointikynä Kruununjalokivestä
Leimasinvärejä