torstai 18. syyskuuta 2008

Nauhoja teille lahjaksi!


ÖköMökö on tullut upeaan yhden kuukauden ikään ja haluaa antaa asiakkailleen lahjaksi nauhoja. Ne ovat herkullisen värisiä ja laadukkaita Dovecraftin tuotteita. Kun tilaat 15 eurolla, saat yhden rullallisen, kolmenkympin ostoista kaksi rullaa jne. Minä laitan pakettiisi mukaan nauhoja sattumanvaraisesti valiten. Jos saat useamman nauhan, laitan luonnollisesti erilaisia ja erivärisiä.

Nauhoja on montaa eri sorttia. On organzanauhoja, satiininauhoja, samettinauhoja, ripsinauhoja, eri levyisiä nauhoja, monia, monia eri värejä. Rullassa on viisi metriä nauhaa.

Nauhojahan aina tarvitaan! Jos ei muuhun niin sitomiseen :) Niillä voi kyllä koristaa askartelujakin tai käyttää kauniisiin paketteihin.


tiistai 16. syyskuuta 2008

Jouluihanuudet lisätty


Tänään laitoin kauppaan kolmea erilaista Dovecraftin joulukokoelmaa, vanhanaikainen Victorian Christmas, modernimpi Contemporary Christmas ja talvinen Winter Wonderland. Kukin sarja sisältää mm. kirjaintarroja, papereita, haaraniittejä, tarranauhoja, kohotarroja, papereita ja 3D-settejä. Lisäsin myös erimuotoisia jouluisia korttipohjia.

Ovatpa kauniita nämä uudet joulutuotteet. Minun mielestäni ehdottomasti mahtavin uutuus on nämä shaker stickers -kohotarrat. Niissä on tarran sisällä läpinäkyvän muovin ja pohjan välissä pikkuisia hopeisia helmiä, jotka liikkuvat siellä kun tarrakin liikkuu. Ne antavat näihin joulutarroihin tosi ihanan, talvisen huurteisen vaikutelman. Tällaisia tarrojahan on jo olemassa, nimittäin Fantasy, Pets ja Hint Of Pink -kokoelmissa.

Minun suosikkini on kyllä tuo kuvan Winter Wonderland tarra-arkki. Tarrat ovat niin talvisen värisiä, että helmet saavat aikaan suorastaan kylmän vaikutelman!


maanantai 15. syyskuuta 2008

Joulua lisää

Huomenna laitan kauppaan lisää jouluihanuuksia!