torstai 14. tammikuuta 2010

ÖDT Arja: My Mind's Eyen kartongit korteissa

Ihastumiseni My Mind Eye's Life Story-sarjan papereihin jatkuu! Aikaisemmin tekemieni BIA-kirjasten seuraksi tein pari postikorttia suurinpiirtein samoista materiaaleista. Kaikki paperit ja tagi ovat kyseistä sarjaa ja samoin puolikkaat helmet. Oikeastaan paperista pitää käyttää kartonki-nimitystä, sillä se on niin tukevaa,että erillistä korttipohjaa ei tarvita. Sarjan kaikissa papereissa toinen puoli on yksivärinen kauniin vaalean ruskea.
Korttien koot ovat 15,x11 cm ja 12x10,5 cm.

Tarvikkeet:
ÖköMököstä: My Mind's Eye-paperit
My Mind's Eye-sarjan puolikkaita helmiä
Leimasinsetti Hampton artsin Wicked Ways (paitsi Pieni kukka sinulle-teksti)
Lisäksi: 2-puolista liimanauhaa ja tarrapaloja
pala pitsiä ja haaraniitti
reunusleikkuri, kukkakuvioleikkuri ja kuviosakset
leikekuva italialaiselta paperiarkilta
keskiviikko 13. tammikuuta 2010

ÖköMökö Design Team etsii uusia jäseniä

ÖköMökö Design Team etsii uusia jäseniä!
Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen okomoko@okomoko.fi

maanantai 11. tammikuuta 2010

ÖDT Arja: BIA kirjaset My Mind's Eyen papereista

My Mind´s Eye-sarjan Life Stories paperit ovat mielestäni todella ihania.
Just sellaisia vintage-henkisiä, joihin voi yhdistellä monenmoista. Tein ko. papereista kaksi BIA-kirjasta. Tällä kertaa tein kannet eri tyylillä kuin aikaisemmin. Paperi on vähän liian paksua taiteltavaksi kansien sisäsivuille ja vähän liian ohutta toimiakseen yksinään kantena. Ratkaisin tämän pulman siten, että laitoin uusiokartokia kannen sisäsivuksi liimaamalla sen 2-puolisella liimakalvoarkilla. Päälikannen koristeet laitoin ennen liimausta, jolloin sisäpuoli kannesta jäi siistiksi. Lapsen kuva on Joanna Sheen Baby-CD:ltä tulostettu mattapintaiselle photo-paperille ja vanhensin sen reunoja Tim Holtzin reunojen karhentajalla, ruskealla leimasinvärillä ja Krylonin kultauskynällä. Pienen avaimen kiinnitin langalla. My Mind´s Eye-sarjasta on kuvan alla oleva paperi sekä teksti. Ompelin ompelukoneella elementin kiinni kansipaperiin ja nappi on myös kiinnitetty langalla. Takakansi on samaa ruusupaperia kuin etukansikin ilman mitään koristeluita. Sisäsivut ovat jälleen kerran suosimaani ohuehkoa uusiokartonkia. Kierteet ovat 3/5".

Toinen kirja on 15x10 cm ja kannet on tehty samalla systeemillä kuin ensimmäisenkin.Paperit ovat samaa ihanaa sarjaa teksteineen päivineen. Etukannen kuva on Crafty Individuals'n People & Places-kollaasikuvasarjasta.Sen päällä on läpikuultavaa mica-levyä haaraniiteillä kiinnitettynä.Etukannen väriä olen vähän tummentanut Distress Inkin Old Photo-musteella.Krylonin kultauskynällä reunustin pyöristettykulmaiset kannet ja sisäsivut ovat tässäkin uusiokartonkia ja kierteet 3/5".

Tarvikkeet:

ÖköMököstä: My Mind's Eye-paperit
Bind It All-kierteet 3/5"

Lisäksi: Uusiokartonkia
2-puolista liimakalvoa arkkina
kuva Joanna Sheen Baby-CD:ltä
Crafty Individuals People & Places-kuva
läpikuultavaa mica-levyä
Krylonin kultauskynä,Distress Ink-veimasinmustetta
avain-ja nappikoristeet sekä pieniä haaraniittejä