torstai 15. lokakuuta 2009

ÖköMökö mukana Kädentaito 2009 -messuilla!

Jouluun valmistautuminen on alkanut askartelijoiden keskuudessa, niin myös ÖköMökössä. Olen tällä viikolla lisännyt kauppaan tuotteita ja lisään edelleen. Joulun ihanana uutuutena mainittakoon Lumiukko-tuotesarja, joka perustuu jo 30 vuotta ihastuttaneeseen animaatioelokuvaan The Snowman.
Nyt siis tutkimaan ÖköMökön uutuudet-kategoriaa. Olethan huomannut, että joululle on kaupassa ihan oma kategoriansa.

KÄDENTAITO 2009

ÖköMökön Verkkokauppa on mukana Kädentaito 2009 -messuilla, jotka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 6.-8.11. Osastomme on 6e28.
Voit tehdä messuille myös ennakkotilauksen. Se toimii ihan normaalina tilauksena, valitset vain toimitustavaksi "nouto", jolloin sinun ei tarvitse maksaa postikuluja.

Meillä käy messuilla käteisen lisäksi maksuvälineenä myös pankkikortti (ei siis luottokortti tai Visa Electron).

Toivottavasti tapaamme messuilla osastolla 6e28!

ÖDT Arja: "Rakas Vaari" ja "Hyvää Isänpäivää"

Kortti "Rakas Vaari"
Taustapaperin Chloe Marie Collection Blackberry liimasin 2-puolisella liimanauhalla tukevalle korttikartongille. Leimailin Dovercraftin pikkuisilla lahjapakettileimasimilla sinisellä Vibrance-leimasintyynnyllä kuvia vaalealle paperille, leikkasin ne siitä irti, väritin nauhat ja rusetit Copic-tusseilla ja liimasin puikkoliimalla kuviot samalle paperille kuin mitä taustakin on. Seuraavaksi liimasin tämän kauniille ornamenttikuvioidulle kultakartongille ja leikkasin sen siten, että vain kapeat reunat jäivät näkyviin. Seuraava kerros on Autumn Collectionin Espressoa ja kulmissa Cardstock Stickers-arkilta kulmatarroja. Koko tämä systeemi 2-puolisella liimanauhalla taustaan kiinni ja vielä erilliselle Espresso-palalle Rakas Vaari-leima valkoisella Vibrance-leimasintyynyllä. Vibrance-leimavärit osoittautuivat erinomaisen hyviksi, nopeasti kuivuviksi ja jälki on terävä ja siisti.

Kortti "Hyvää Isänpäivää" on pääosin tehty samoista materiaaleista.

Bind It All-kirjanen isälle on sekin pitkälti samoista materiaaleista. Leikkasin kannet paksusta kartongista ja päällystin ne Chloe Marie Collectionin Blackberry-skräppipaperilla. Sisäsivuina on 5 kpl Bind It All 7,5x5 tuumaisia mustia sivuja ja kierteet ovat antiikkikupari 5/8. Laitoin nyt kierteet koko selkämyksen matkalle. Hyvin helppo on reikäriviä jatkaa niin, että kaikki välit pysyvät tasaisina. Kannen koristelussa käytin Autumn Collectionin Espresso-skräppipaperia, ornamenttikuvioitua kultakartonkia, Dovercraft Chipboards Stickereitä (kehys ja Memories-laatta), photopgraph-sana on raaputettava siirtokuva ja pari haaraniittiä. Halusin kirjasesta hyvin selkeän ja "miehekkään", joten koristelin vain etukannen.


Materiaalit ÖköMököstä:
Chloe Marie Collecion Blackberry skräppipaperi
Autumn Collection Espresso skräppipaperi
Ornamenttikuvioitu kultakartonki
Dovercraft Chipboard Stickers
Dovercraft pikkuleimasimet
Vibrance-leimasintyynyt sininen ja valkoinen
Bind It All antiikkikupari kierre 5/8
Bind It All-sivut musta 7,7x5 tuumaa