maanantai 9. marraskuuta 2009

Messujen jälkilöylyt!

Kiitos kaikille Helsingin Kädentaito 2009-messuilla osastollamme vierailleille!

Varmaankin muistatte, että jaoimme messuilla ÖköMökökortteja, joissa on takana ÖköMököräppi. Koska ÖköMökö on veikeä otus, kortissamme piilee jippo. Tarjoamme rekisteröityneille asiakkaillemme 10% kuponkialennuksen ja kuponkikoodi on kortissa olevan ÖköMököräpin TOISEN RIVIN ENSIMMÄINEN SANA siinä muodossa kun se kortissa lukee. Kun kirjoitat sanan kuponkikoodikenttään tilatessasi, saat alennuksen. Tämä tarjous koskee kaikkia vanhoja ja uusia rekisteröityneitä asiakkaitamme.

Tulevaisuutta varten kehoitamme teitä olemaan tarkkaavaisena vastaavanlaisien katalien jippojen suhteen :)

 

Helsingin Kädentaito-messujen jälkeinen elämä

Kädentaito 2009-messut Helsingissä on ohi ja ÖköMökö kiittää jo alustavasti kaikkia osastollaan asioineita lämpimästi! Tähän asiaan palataan kuitenkin vielä, joten pysy kuulolla!

Kun kaupan ovet ovat taas auenneet varastosaldot eivät vielä täsmää, joten on mahdollista, että jotain tilaamaasi tuotetta ei olekaan niin montaa kuin haluaisit. Tuotteet, joiden
tiedän loppuneen, on päivitetty varastoon. Tilaan tuotteita lisää, osa asiakkaista valitettavasti jäi messuilla kokonaan ilman esimerkiksi My Mind's Eyen Signature Christmas paperipakkausta.

Muista, että messut ei ole vielä loppuun pureksittu eli yllätyksellistä jatkoa seuraa!


Ninnu