maanantai 26. tammikuuta 2009

ÖköMökön ensimmäinen vaihto

Arvontaan otetaan mukaan uusiakin ihmisiä. Minä jaan osoitteet kunhan osallistuminen pyöräytetään pian käyntiin.


Joulukuisessa arvonnassa kyselin, millaisen vaihdon te toivoisitte minun täällä järjestävän. Toki niitä varmasti tulee useampikin, mutta jostain täytyy aloittaa.
Suosituimmiksi taisi nousta skräppäysmateriaalivaihto, varaston siivous -vaihto ja itsetehdyt koristeet/leimakuvatkin odottavat vaihtajaansa.
Koska itse ajattelen, että melkein kaikkea ja kaikella voi skräpätä, on tuo varaston siivous ja skräppäystarvike minun mielessäni melkein sama asia. Eli siinä voisi siis lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Eli otetaan ensimmäiseksi vaihdoksi Skräppäystarvikevaihto, materiaalit omasta varastosta.

Olen itse osallistunut muutamaan vaihtoon ja järkännytkin niitä. Me ihmiset olemme erilaisia ja arvostamme myös askarteluaarteitamme eri tavoin. Eli muutama sääntö pitää olla, jotta suurimmilta vältyttäisiin.

Tässä vaiheessa saatte sitten ehdottaa sääntöjä, jotta jokainen saa sanansa kuuluville etukäteen :)

Nelsson ja Vikke puhuivat tästä asiasta, mutta kysyn nyt vielä uudestaan seuraavaa.
Onko syytä määritellä tarkkaan mitä tarvikkeita lähetetään ja kappalemäärät? Tällöin kaikkien paketista tulisi suurinpiirtein saman arvoinen. Jos näin on, niin mitä kaikkea pitää ehdottomasti olla mukana?
Mikä on paperin minimikoko, ettei ihan silpuksi menisi?

ÖDT Ella Eliisa: Looking back

"Löysin vanhat valokuvat yli 15 vuoden takaa itsestäni ja sen aikaisesta hyvästä ystävästäni. Meillä oli tapana tehdä yhdessä kaikenlaisia hulluuksia, kuten hypätä järveen vaatteet päällä. Varhaisessa teini-iässä on paljon mukavia muistoja, tässä sellaisia kesältä 1994. Halusin yrittää pysäyttää ajan noissa kuvissa, siksi valitsin mustavalkoiset kuvat."

ÖköMököstä:
(paperit) Daisy D's: Autumn Collection Ledger ja Aubergine Toile, Wonder Years Potsticker
(kirjaintarrat) DCWV: Black Square Letters

(siirtokuvat) Daisy D's: Birthday Descriptive Words, Village Market Botanical Element
(tekstitarra) Daisy D's: Village Market Expressions

Muualta:
(paperi) Chatter Box
(numerot) American Crafts
(kukat) Cosmo Cricket