torstai 27. elokuuta 2009

ÖDT Arja: atc kortit Moments, Kiss me! ja Lady

Taustapapereina Daisy D's skräppipapereita, kuvat Crafty Individuals-leikekuvia ja Graphic 45-paperista leikattuja, kissa on oman Vilperttikissan kuva. Leimat ovat Hampton Artsin Wicked Ways-leimasinsetistä ja pikkukukkaset kukkalävistäjällä leikattuja. Ja lisäksi tietysti leimasinmusteita.

Korttien nimet ylhäältä alas: Moments, Kiss me! ja Lady

keskiviikko 26. elokuuta 2009

ÖDT Arja: BIA-kirjanen onnittelukorttina

Tämä BIA-kirjanen on tarkoitettu onnittelukortiksi ja samalla siinä olevaan kirjekuoreen voi sujauttaa rahalahjan tai jotain muuta kuoreen mahtuvaa. Kirjasen koko on 11x16 cm. Kannet ovat paksuhkoa kartonkia ja päällystin ne Daisy D's Colonial Paisley-skräppipaperilla. Samasta paperista leikkasin ja taittelin kirjekuoren, jonka sisäosaa koristelin Hampton Artsin Wicked Ways-leimasinsarjan leimasimilla. Kannen etupuolen naisen pää on samasta leimasinsarjasta. Pikkukukkaset leikkelin kukkalävistäjällä ja niiden keskellä on pieni kimalleliimapiste. Ainoastaan yksi sisäsivu on sitä varten, että siihen saa kirjoitaa onnittelut. Sivun reunan olen boordileikkurilla koristellut. Kierteet ovat 1/2" antiikkikupari.

Materiaalit ÖköMököstä:
DaisyD's Colonial Paisley skräppipaperi
Hampton Arts Wicked Ways leimasinsarja
Bind It All kierteet 1/2" antiikkikupari

Lisäksi leimasinmustetta ja ohutta uusiokartonkiamaanantai 24. elokuuta 2009

ÖköMökön atc-vaihto

Nyt on aika järjestää ÖköMökön blogin atc-vaihto. Aiheena on kaikessa yksinkertaisuudessaan ja laajuudessaan syksy.

Tehdään pareittain kaksi korttia, jotka lähetetään itse parille.
Minä lähetän kullekin oman parin osoitteen heti kun ilmoittautumisaika päättyy.

Atc-korteissa ei ole muuta sääntöä kuin koko, 6,4x8,9 cm. Tekniikka on vapaa. Toivoisin kuitenkin, että kortteja ei päällystettäisi tai laminoitaisi.
Tapana on myös laittaa kortin taakse päivämäärä, signeeraus ja kortin nimi (sekä numero jos ne ovat samannimisiä esim. ÖköMökön syksy 1, ÖköMökön syksy 2).

Voit katsoa inspiraatiota kortteihin vaikka täältä .

Ilmoittautukaa 6.9. mennessä tämän postin kommentteihin ja laittakaa osoitteenne sekä mahdollisen bloginne osoite minulle osoitteeseen okomoko@okomoko.fi
Kortit lähetetään parille 14.9. mennessä. Aikaa korttien tekoon on siis kolme viikkoa, koska niitähän voi alkaa tehdä heti.

Toivon, että osallistutte innokkaasti tähän vaihtoon!

sunnuntai 23. elokuuta 2009

ÖDT Ella Eliisa: Neiti

Neiti

Neitimäiset poseeraukset ja hempeät värit inspiroivat mua nyt ihmeellisen paljon. Mä en ole ollut näin pastellisten kokonaisuuksien ystävä aina, mutta mieltymykset voi näköjään muuttua! Hempeitä värejä ja häivähdys samettia siirtokuvien muodossa, kimaltelevia kirjaimia ja palanen pitsiä - neitihän niistä materiaaleista syntyi.

Valokuvaan oon aivan rakastunut, sillä tämä pikkuneiti jos joku osaa poseerata. Mulla on lukemattomia vienoja hymyjä, tuikkivia silmiä, hiuskiehkuroita ja kallellaan olevia päitä tallennettuna. Ehkä en viitsi ihan jokaista skräpätä, mutta kuvia voi käyttää monien tyttöä kertovien tarinoiden kuvituksena ilman, että ne liittyvät mihinkään tiettyyn tilanteeseen. Edelleen siis peräänkuulutan vapautta valita tarina ja kuva ilman sen kummempaa yhteyttä. Sitokaa kuva tarinaan muulla tavalla, usein riittää kun kuva on tarinassa esiintyvästä henkilöstä. Ei tarvita kuvaa tietystä tilanteesta tallentaakseen sen kansien väliin.

Nana's Kitchen -kartonkipakkaus osoittautui aivan loistavaksi setiksi, paljon monikäyttöisiä kuoseja helpoissa väreissä. Oon käyttänyt pakkausta ties mihin, oon aivan totaalisen ihastunut siihen, joten jatkan skräppäysharjoituksia! :)

Tarvikkeet ÖköMököstä:
(paperit) Daisy D's: Chloe Marie Collection Pack (12x12), DCWV: Nana's Kitchen kartonkipakkaus (12x12)
(chipboard-kirjaimet) SCRAPWORKS: Shimmer Shapes Mary Jane White askartelukuviot
(journaling- ja kukkatarrat) DAISY D's: Sweet Baby Jane Baby Girl Elements kartonkitarrat
(nuolitarrat) DAISY D's: Sweet Baby Jane Baby Girl Arrows kartonkitarrat
(samettisiirtokuvat) LAURA ASHLEY: Connemara Romany
(haaraniitit) DAISY D's: Maybe Baby haaraniitit

Tarvikkeet muualta:
pala pitsiä kangaskaupasta