perjantai 17. heinäkuuta 2009

ÖDT Nelsson: vale-crocs

Vale-crocsit

Kesällä 2008 lankesin. Tein sen mitä minun ei pitänyt tehdä. Menin ja ostin vale-crocsit. Ne sellaiset piraattiversiot - väärennetyt. Sellaiset, jotka maksoivat vain viisi euroa. Ja heti ensimmäisestä käyttökerrasta jouduin syömään sanani. Nuo vaaleanpunaiset muovikengät olivat aivan huiput mökkikengät. Niillä möngittiin metsässä, käytiin uimassa ja saunassa. Ne jalassa otettiin aurinkoa ja juostiin yöllä huussiin. Märässä nurmikossa ne kastuivat, mutta se ei haitannut, sillä ne kuivuivat saman tien. Syksyllä nuo kengät muuttivat kaupunkiin ja ne jalassa käytiin joka perjantai taloyhtiön saunassa. Kun sauna joutui käyttökieltoon, tuli kengistä remonttikengät. Niistä kun oli helppo pestä ja raaputtaa maalitahrat pois. Nyt kun sotkuiset remontit ovat ohi, odottavat vaaleanpunaiset vale-crocsit naulakossa ensi kesää ja mökkireissuja.

Materiaalit Ökömököstä:
- paperit 12x12” DaisyD’s Wonder Years Collection #18310 Sunnyside Up ja #18312 One of a Kind
- paperit 8x8” Dovecraft 8x8 Design PaperPack
- nauha Dovecraft Creative Ribbon
- kuviot DaisyD’s cardstock die-cuts #17042 Favorite Photos

Muut materiaalit:
- kirjaimet Provocraft
- haaraniitti Making Memories

keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

ÖDT Nelsson: Miten pörisee? -kortit


Kesällä mökkireissulla tulee usein tarvetta tuliaisille. Ja korteille. Siispä leimasin Scrapworksin hauskoilla leimasimilla valkoisia pörriäisiä, joilla tein muutaman kortin. Nämä ovat sopivan neutraaleja lähes joka tilanteeseen.

Koska nykyään käytän ompelukonetta lähes jokaiseen askarteluun, tuli ilman sitä orpo olo. Onneksi Daisy D:n siirtokuvasiksakilla sain jotain ompelun tuntua näihinkin kortteihin.

Tarvikkeet Ökömököstä:
- kartonki Bazzill
- kuviopaperi daisyd’s Sabayon #18420
- leimasin scrapworks Happy Bugs
- siksak siirtokuvanauha daisyd’s

Muuta:
- dymo junior