keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

ÖDT Arja: BIA-kirjanen muistoille

Tein tätä työtä todella innoissani, sillä siinä on kaikki tämän hetkiset suosikkimateriaalini. Bia Cover Alls-kansilla saa hienon viimeistelyn kirjaseen. Ilman Tim Holtzin Distress Inkejä ei nykyisin synny yhtäkään työtä! Käytin neljää väriä kansien värjäämiseen sekä ulkoa että sisältä. Suihkautin vähän vettä värjäyksen päälle ja vesipisaroista tuli pieniä ja vähän isompiakin kuplia antamaan oman säväyksensä. Olen kokeillut monen valmistajan embossausmusteita, mutta eipä ole Timpan voittanutta. Sillä on todella ilo embossata. Käytin Whispers'n kohojauhetta ja mielestäni lopputulos on kaunis. Valmiit pahvikehykset käsittelin samoilla materiaaleilla. Kansien sisäsivuille leimasin mustalla kuvat ja tekstin.
Etukannen koristelin omista kuvista tulostetulla kuvalla, metallisella perhosella, kukkasilla ja puolikkailla helmillä kiinnittämällä kaikki kuumaliimalla. Ensimmäistä kertaa kokeilin BIA-suljinta ja se oli varsin helppo asentaa pakkauksen ohjeen mukaan. Nahkahihnan värjäsin senkin Distress Inkeillä, vähän sitä lyhensin ja naputtelin vasaralla litteämmäksi, koska se ei oikein mahtunut kulkemaan lukossa. Pakkauksessa on mukana kaksi pikkuruista avainta, joista toisen laitoin koristeeksi kukkaryhmään. Sulkimen kiinnittämisessä on huomioitava, että sisäsivut muovisivuineen on ensin laitettava paikoilleen ja vasta sitten kiinnitettävä hihna takakanteen. Jos kiinnittää sen ensin, ei muovisivu enää mahdu kannen taskuun.
Sisäsivut ovat kellertävää kartonkia, joihin voi liimailla valokuvia tai kirjoitella tekstejä.
Jälleen kerran on todettava, että Bind It All-laite on eniten käyttämäni "vempain"!

Materiaalit ÖköMököstä:
Bia Cover Alls-kannet 8x8" vaal.ruskea
Bind It All-suljin
Bind It All-kierteet 3/4" ruskea
Dovercraft Chipboard Stickers-kehykset
Muut materiaalit:
Tim Holtz Distress Ink Vintage photo
Forest moss
Walnut stain
Wild honey
Tim Holtz Embossing Ink
Whispers-kohojauhe Enchanted gold
Kartonkia
Leimasimia
Koristeita
Omasta kuva-albumista tulostettu kuva




maanantai 21. kesäkuuta 2010

Haasteen Keltainen ja Vihreä voittaja!

Kiitos kaikille osallistujille! Ihania, valoisia töitä teitte näillä kesäisillä väreillä :)

Keltainen ja Vihreä -haasteen onnekkaaksi arvonnan voittajaksi nousi emilia! Paljon Onnea!

ÖDT Sini: Vilu

Lämpimät ilmat ovat saavuttaneet jo meidät ja olemme saaneet nauttia aivan ihanista päivistä auringon paisteessa. Helteessä on hyvä scräptä jotain kylmää ja muistella talven toppahousukelejä. Ei ainakaan tule valitettua kuumuudesta kun katselee kuvaa ja muistelee talvea.


Ökömököstä:
So Sophie Charming "We Are Family" Floral Swirl Paper
So Sophie Charming "Living Proof" Spontaneous Floral Paper
So Sophie Charming "Simple Things" aakkoset
Omia:
pitsi