torstai 10. kesäkuuta 2010

ÖDT Anski: Uusi ilme

Meikän tulee käytyä niin harvoin parturissa, kerran vuodessa tai harvemmin, että pitäähän sen kunniaksi tehdä aiheesta ihan oma sivunsa. Tarinoinnissa lukee: "Uusi tukka & uusi ilme ilmeestä. Tuli ihan tosi kivat värit ja leikkaus." Parturin nimi oli Ilme, siitä siis sanaleikki tarinoinnissa.

Tukkaan tuli punaista väriä, joten pitihän sitä sivuunkin saada. Lisäksi mukaan vähän pirtsakkaa vihreää ja pohjalle neutraalia ruskeaa kartonkia. Sivu syntyi ihan todella nopeasti ja tästä taisi kyllä myös tulla kertaheitolla mun suosikkisivu vähään aikaan! Yläreunaan jätin reilusti tyhjää tilaa, jotta asettelussa on tilaa hengittää ja huomio kiinnittyy paremmin koriste- ja paperisilppuryhmään. Reunan kaarireunainen paperi on ihan tosi ihanaa ja lisäksi siirtokuvanumerorivi ja ticket-lappu ovat mun suosikkiyksityiskohtia tässä sivussa. Päälle lisäsin vähän valkoisia maaliroiskeita ja pienet ompeleet ompelukoneella, eikä se sitten muuta kaivannutkaan. :)

Tarvikkeet Ökömököstä:
- kaaripaperi: My Mind's Eye So Sophie Savvy "Best Thing" Ledger Girl
- kaksi ylintä paperisuikaletta: My Mind's Eye So Sophie Savvy "Anything For You" Reliable Red
- alin paperisuikale: My Mind's Eye Just Dreamy 2 Dazzling "Summer" Sweet Midori
- numerosiirtokuvat: My Mind's Eye Laundry Line Natural "My Boy"
- ticket-lappu: My Mind's Eye So Sophie Savvy "Never Enough"

Tarvikkeet muualta:
- ruskea kraft kartonki
- ompelulankaa
- valkoista maalia
keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

ÖDT Anski: Tytöistä parhaimmat

Kävin viime kuussa vierailulla ystävien luona Lohjalla ja samalla tehtiin pientä maakuntamatkailua Raaseporin linnanraunioille ja Fiskarsin ruukkiin. Tässä sivussa oleva valokuva on otettu jälkimmäisestä paikasta. Tottakai askartelijana piti ostaa yhdet Fiskarssin kuviosakset ja niitä onkin heti käytetty tuossa sivun yläreunassa. Pitää skräpätä tuosta reissusta vielä erikseen sivunsa, mutta tämä sivu kertoo nyt enemmänkin meidän ystävyydestä ja tämä sivu onkin omistettu näille ihanille naisille. :)

Tykkään tästä sivusta tosi paljon, eikä pelkästään kivan valokuvan takia. Tästä tuli mukavan runsas, pirteä ja raikas. Tykkään usein käyttää kuviopapereista niiden molempia puolia samassa työssä ja tässä on taas tehty niin. Ylä- ja alareunan ruskea paperi on tähtipaperin toiselta puolelta. Samoin lävistäjällä tehdyt tähdet oikeassa reunassa ovat leikattu tuosta samasta paperista.

Tarvikkeet Ökömököstä:
- tähtipaperi / ruskea paperi: My Mind's Eye Just Dreamy 2 Brilliant "So Handsome" Dashing Dots
- tarinointilappu: My Mind's Eye So Sophie Graceful "Open Your Heart"
- friends-tarra: My Mind's Eye So Sophie Clever "Celebrate"
- kirjaintarrat: My Mind's Eye So Sophie Charming "Simple Things"
- puukirjainleimasimet

Tarvikkeet muualta:
- studio calico vanilla kartonki
- pyöreä tarra: october afternoon thrift shop
- ompelulankaa
- ruskeaa maalia
- kangasnauhaa
- paperilävistimellä tehtyjä tähtiä
maanantai 7. kesäkuuta 2010

Verkkokauppamme uudistuu!

Päivitämme verkkokauppaa parhaillaan. Jotkut asiat muuttuvat hieman, joten ei pidä säikähtää. Kauppa on käytössä ja toimii, mutta mikäli joku asia on mielestäsi oudosti, ilmoitatko ystävällisesti sähköpostitse osoitteeseen info@okomoko.fi niin voimme tarkistaa asian.

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

ÖDT Anski: Kevät

Tämän työn taustana oleva vihreä kukallinen paperi innosti tekemään tämän kevät-aiheisen sivun. Paperissa olevat pienet söpöt kukkaset ja vaalea, vihreä sävy oikein huokuivat ihanaa kevättunnelmaa. Ajattelinkin siis tehdä ihan vain fiilistelysivun keväästä ilman sen kummempia tarinointeja. Tänä keväänä onkin tullut räpsittyä tosi paljon luontokuvia. Tässä päätin käyttää yhtä lempikuvaani, jossa on kuvattuna yksi kivoimmista kevään merkeistä, eli pajunkissat. Sivusta tuli mielestäni oikein kivan raikas ja simppeli. :)

Tarvikkeet Ökömököstä:
- vihreä ja pinkki paperi: My Mind's Eye Just Dreamy 2 Dazzling "Summer" Sweet Midori
- ruutupaperi: My Mind's Eye So Sophie Savvy "Anything For You" Reliable Red
- tarinointilappu: My Mind's Eye So Sophie Clever "Pure Bliss"
- kirjaintarrat: My Mind's Eye Sophie Clever "Pretty Girls"

Tarvikkeet muualta:
- pitsiä
- valkoista maalia