torstai 24. marraskuuta 2011

Muistakaa kirjaimet!

Muistakaa, että marraskuun loppuun asti tehdyt tilaukset osallistuvat ihanan puolen kilon kirjainsatsin arvontaan!

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

ÖDT Arja: Onnittelukortti

Ihastuin Simplycreativen käsintehtyihin tarroihin. Ne ovat sopivat väritykseltään esim. ruskean ja vihreän sävyisiin kortteihin tai muihin paperiaskarteluihin. Joulukortit ovat tietysti nyt ajankohtaisia,mutta joulunaikoihinkin tarvitaan myös onnittelukortteja ja sellaisen tein ns.telinekortin mallisena. Kortin taittelin My Mind's Eye Life Stories-sarjan papereista.Lisänä käytin soikeaksi leikkaamaani kuvaa,käsintehtyjä tarroja,jotka ovat kolmiuloitteisia ja kulmiin laitoin ääriviivatarrat.Teksti on leimattu. Tämäkin kortti on nopea ja helppo tehdä.

Tarvikkeet ÖköMököstä:
Fizzy Moon Festive Fun-paperikko
Fizzy Moon Festive Fun Glittered Ribbon Stickers
My Mind's Eye Life Stories skräppipapereita
Simplycreative Handmade Stickers Flowers & Birds
Tarrapalat
Muualta:
Leikekuva
Ääriviivatarroja
2-puolinen liimanauha ja arkki
leimasin "Halaus"
leimasinväriä


Ensimmäisen työni ÖDT:ssä olen tehnyt 21.4.2009. Kaikella on aikansa ja nyt onkin aika siirtyä syrjään ja kiittää tästä hienosta ajasta ÖDT:n jäsenenä. Erityisesti haluan kiittää Ninnua,jonka kanssa on ollut mahdottoman kiva ja helppo tehdä yhteistyötä. Kaikkea hyvää hänelle! Onnea ja menestystä ÖköMökön verkkokaupalle!


Kiitos Arjalle osallistumisesta ÖDT:hen, niinikään sujuvasta yhteistyöstä ja kaikista ihanista ÖDT-töistä näinä todella nopeasti kuluneina kahtena ja puolena vuotena! Me toivotamme hänelle myös kaikkea hyvää ja ihanaa sekä onnea ja menestystä tulevissa projekteissa :)

tiistai 22. marraskuuta 2011

ÖDT Arja: Jouluisia kortteja

Fizzy Moon Festive Fun-paperikko on kuin tehty vaikkapa lasten askarteluihin. Ihastuttavat paperit eivät paljon lisukkeita kaipaa ja niitä saa esimerkiksi saman sarjan nauhatarroista. Tein kortit atc-kortin kokoisina (6,4x8,9 cm) ja ne käyvät sellaisenaan vaikka pakettikorteiksi tai koululaisten toisilleen antamiksi korteiksi..Niistä on helppo myös jatkojalostaa isompi kortti liimaamalla pikkukortti sopivan väriselle taustakartongille joko 2-puolisella liimakalvolla tai jos haluaa kolmiulotteisuutta niin kiinnitykseen voi käyttää tarrapaloja. Helppoa ja hauskaa on näistä tarvikkeista isompikin määrä kortteja askarrella!

maanantai 21. marraskuuta 2011

ÖDT Sanna: Taulu

Lisäksi tarvikkeista syntyi taulu, jossa on tarrakirjaimilla hyvän joulun toivotus. Päällystin valmiin taulupohjan paperiarkilla ja laitoin levottoman pohjan päälle pienemmän vihreän paperin. Sen pinnalle sitten sommittelin kuvat ja tekstin kohotarooja apuna käyttäen. Päällystykseen käytetyn paperin laitoin kiinni pohjaan nastoilla, joten taulun voi helposti
purkaa, jos se alkaa kyllästyttää ja pohjan käyttää uudelleen.

Tarvikkeet Ökömököstä:
- Father Christmas paperipakkaus
- Father Christmas leikekuvat
- Father Christmas-sarjan paperi "Gingerbread Lane"