torstai 8. tammikuuta 2009

Ystävänpäivä tulossa


Vähän yli kuukauden päästä 14.2. on suomalaisittain ystävänpäivä, maailmalla Valentinen päivänä tunnettu. Myös meillä päivä on alkanut muuttua entistä enemmän Valentinen päivän suuntaan pelkän ystävänpäivän lisäksi. Ystävänpäivä tuli Suomeen 80-luvulla ja kalenteriin se laitettiin 1987. Muistan hyvin kun olin yläasteella ja kyseisenä päivänä sai kortteja ja pikku lahjoja
ystäviltä ja joskus jopa salaisilta ihailijoilta :)

ÖköMökössä on paljon ystävänpäivään ja tykkäämiseen liittyvää materiaalia myynnissä. Minä tein niille oman kategorian, jotta niitä olisi hieman helpompi löytää.

Olen itse tänä vuonna ihastunut tähän lahjaboksisettiin (kuvassa).


maanantai 5. tammikuuta 2009

Uusi askarteluvuosi alkoi!

Uusi, tuore askarteluvuosi on lähtenyt jo hyvin käyntiin pienistä pakkasista huolimatta. Joulun muistoja talteen skräppäillessä ajatus siirtyy jo ensi kuussa olevaan ystävänpäivään ja kohti kevättä.
Laitan kaupassa joulutarvikkeet omaan kategoriaansa ja otan sieltä talviset tuotteet vielä erilleen, jotta ne löytyisivät helpommin. Samoin on ystävänpäivätuotteiden laita, niitä on ÖköMökössä myytävänä paljon ja niille teen myös oman kategorian näinä ajankohtaisina aikoina.
Näitä puuhaillessa siis oikein antoisaa uutta askarteluvuotta kaikille!

P.S. Pian palaan joulukuussa olleen arvonnan teemaan eli ÖköMökön blogin ensimmäiseen vaihtoon!