perjantai 25. maaliskuuta 2011

ÖDT Arja: Keväisiä kortteja

Olen ihastunut tällaiseen pitkänomaiseen korttikokoon kuin 21x7,6cm. Jostain nettikaupasta bongasin 22x8 cm-kokoisia kirjekuoria ja olen leikannut niihin sopivia taitettuja kortteja 30x30 kartongeista. Koko käy niin vaakatasoon kuin pystyynkin.
Vaakatasossa olevaan korttiin leikkasin valkoisen kartongin lisäksi Daisyd'sin paperista vähän kartonkia pienemmän kappaleen ja leimailin siihen ensin mustalla koiranputkia ja sitten vielä embossasin valkoisella ja hieman kimaltevalla valkoisella. Mustalla leimattujen kukintoihin lisäsin hieman kimalleliimaa. Perhoset olen tulostanut kalvolle ja kiinnitin ne Glossy accentilla vain toisesta siivestä niin näyttävät kolmiulotteisilta. Näin saa pitävämmän kiinnityksen kuin vain keskikohdasta kiinnittämällä.

Pystymallisessa kortissa pohja on persikanväristä kartonkia ja kuviopaperi on Pepper & Friends The Mackenzies-lehtiöstä, reunoissa Krylonin kultauskynällä vedetty viiva. Perhoset olen leikannut Crealies'n stanssilla. Stanssissa on neljä perhosta, jotka kaikki olen koonnut päällekkäin. Isoimman embossasin kimaltelevalla valkoisella, seuraavan mustalla ja toiseksi pienimmän embossasin kimaltelevalla valkoisella ja pienimmän kultasin kultauskynällä. Sitten kaikkiin kultaiset reunukset ja päällekkäin keskikohdistaan Glossy Accentilla kiinni. Kristallinauha on Hero Artsin. Onnea-tekstin (ääriviivatarra) tausta on stanssattu ja kohotarralla kiinnitetty.

Kummassakaan kortissa ei ole sisällä mitään,koska käyttötarkoitus ei ole tässä vaiheessa selvillä.


Materiaalit ÖköMököstä:
Daisyd's paperi
Pepper & Friends The Mackenzies-lehtiö

Muut materiaalit:
Kartonki
Leimasin Artemio de Posthumus winkel Amsterdam
Leimasin pallo FinnStamper
Leimasinmusteita
Kohojauheita
Stickles kimalleliimaa
Kristallinauhaa Hero Arts
Ääriviivatarra-teksti
Krylonin kultauskynä Kruununjalokivi
Perhosstanssi Crealies Heinikka
Glossy accentia
2-puolista 6 mm liimanauhaa
Kalvolle tulostettuja perhosia