perjantai 23. tammikuuta 2009

Ystävänpäivän yllätyksiä Daisy D:n pakkauksista osa 4

Maybe Baby Valentine lahjaboksisetti

Tässä pakkauksessa on materiaalit neljään pahviseen pikku lahjarasiaan. Pakkaus sisältää itse laatikon, ikkunan muovikalvon, tagit ja niiden kiinnitysketjut. Itse hankittavaa on laatikon sisältö, lisäksi tarvitset kaksipuolista teippiä.

Laita laatikon aihio pöydälle sisäpuoli ylöspäin.

Ota neliskulmainen muovikalvo ja teippaa se kaksipuolisella teipillä reunoista.Kiinnitä kalvo sydämen muotoisen aukon päälle.Taittele laatikon pystysaumat alustavasti ja laita teippiä oikeaan reunaan ulkopuolelle.Taittele laatikoksi ja kiinnitä päädyt yhteen.Taittele pohja kuvan osoittamalla tavalla.Pohja näyttää valmiina tältä.Kun olet täyttänyt laatikon haluamillasi yllätyksillä, laita laatikko kiinni kuvan osoittamalla tavalla. Työnnä molemmat ulokkeet aukoon yhtäaikaa. (Vasemmassa reunassa näkyvä reikä on tagin kiinnitysketjua varten).
Suljettu laatikko näyttää tältä.

Kirjoita/leimaa tms. tagiin toivotuksesi, vastaanottajan nimi tai muu haluamasi asia ennen kuin kiinnität sen laatikkoon. Sen jälkeen pujota ketju läpi tagista ja laatikossa olevasta reiästä ja lukitse se.
Yllärilahja on valmis :)


Ystävänpäivän yllätyksiä Daisy D:n pakkauksista osa 3

Maybe Baby Valentine tulitikkulaatikkosetti


Tästä ei tule varsinaisesti tulitikkulaatikkoa, vaikka nimi siihen viittaakin, mutta samalla systeemillä toimiva laatikko.
Pakkaus sisältää laatikon osat, koristekukan ja koristenapin.
Sinun tarvitsee itse hankkia sisältö ja tarvitset kaksipuolista teippiä tai liimaa.
Taittele sisälaatikko alustavasti ja laita kuvan osoittamaan kohtaan kaksipuolista teippiä.

Taita pääty paikalleen niin, että reunassa oleva ulkoneva osa menee taitteessa olevaan aukkoon.Valmis pääty näyttää tältä.Taittele alustavasti laatikon ulkopuoli.Kiinnitä ulkoreunaan kaksipuolista teippiä.Taita reuna kiinni.


Työnnä laatikko kuoren sisään.Kiinnitä ensin kukkakoriste laatikkoon kaksipuoisella teipillä tai liimalla ja sen jälkeen kiinnitä nappi kukan päälle. Laatikko on valmis ja voit täyttää sen haluamillasi yllätyksillä.
Kuten kuvasta näkyy, laatikko ei ole ihan pikkuaskin kokoinen, se on 9 cm pitkä, 5 cm leveä ja 1,5 cm korkea.


Ystävänpäivän yllätyksiä Daisy D:n pakkauksista osa 2

Maybe Baby Valentine yllätyspussin tekopakkaus

Tämä setti sisältää materiaalit kymmenen yllätyspussin tekoon: muovipussit, yläosan kortit ja koristenauhaa.
Huom! Nauhaa on n. 1,5 m eli kuhunkin pussiin riittää tästä 15 cm pätkä.

Sinun on itse hankittava pusseihin sisältö ja tarvitset myös kaksipuolista teippiä ja nitojan.Ota pussi ja laita siihen haluamasi täytteet, vaikkapa karamelleja. Taita pussin suu kiinni ja esim. nido se niinkuin minä tein tai kiinnitä kaksipuolisella teipillä. Jos pussissa on vähemmän tavaraa, voit taittaa suun kahteenkin kertaan. Tällöin pussin tyhjää tilaa ei jää näkyviin.


Ota esiin kortti. Huomaa, että kortti on kaksipuolinen, joten voit käyttää kumpaa puolta haluat. Tässä vaiheessa, kun korttia voi vielä pitää tasaisella pinnalla, kannattaa kirjoittaa/leimata/tms. korttiin tervehdys, saajan nimi tai mitä siihen haluaakin laittaa :)

Kiinnitä sitten sisäpuolelle teippiä (siis eri puolelle kuin teksti) sekä pussin etu- että takapuolelle tulevaan liepeeseen.
Kiinnitä sitten kortti pussiin niin, että kortissa ylhäällä oleva reikä jää pussin reunan yläpuolelle.

Itse kiinnitin kortin omasta mielestäni hieman ylös, olisin voinut taittaa pussin suun kahteen kertaan.
Mutta tältä se nyt näyttää.Sido sen jälkeen koristenauha kortissa olevaan reikään. Itse tein ensin tällaisen lenkin...


...ja pujotin siitä nauhan päät läpi. Ja pussi on valmis!

Ystävänpäivän yllätyksiä Daisy D:n pakkauksista

ÖköMökön verkkokaupassa on myytävänä Daisy D:n Maybe Baby -sarjaa, joka sopii erittäin mainiosti ystävänpäivään. Sarjassa on neljä erilaista valmispakkausta: korttipakkaus, yllätyspussipakkaus, tulitikkupakkaus ja lahjaboksipakkaus.
Haluan esitellä ne kaikki teille. Ensimmäisenä kortintekopakkaus.


Maybe Baby Valentine kortintekopakkaus

Pakkaus sisältää materiaalin kymmeneen pikkuiseen korttiin: kahta erilaista korttipohjaa, kahta erilaista leikekuvaa, kohotarrat ja kirjekuoret.
Tämä on niin helppo tapa tehdä kortteja, että ihan pienetkin lapset voivat osallistua.Kortin teko aloitetaan siten, että leikekuvan taakse liimataan kaksipuoleinen kohotarrapala.


Leikekuva liimataan korttiin, kortti taitetaan ja se onkin tervehdyksen kirjoittamista vaille valmis!Valmiin, taitetun kortin koko on n. 10x7 cm.


Sitten kortti kuoreen :)

tiistai 20. tammikuuta 2009

ÖDT Ella Eliisa: Capturing the moment

"Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi halusin tehdä sivun parhaasta ystävästäni. Vaaleanpunaista tykkään käyttää yhdistettynä mustaan ja valkoiseen, ihan kokonaan vaaleanpunaista työtä en ehkä osaisi tehdä.
Halusin koota työhön erilaisia kuvia vuosien varrelta. Mukaan halusin myös kuvan meistä katsomassa uutta digikameraani - tämä kuva on on kehystetty filmisiirtokuvalla. Koko työn ideana kuitenkin on "hetkien ikuistaminen yhdessä" (kuten siirtokuvatekstikin sanoo), joten tuo kamerantutkailukuvaa täytyi ehdottomasti korostaa. Joukosta löytyy myös kuva, jossa ystäväni on kameran kanssa. Sijoitin otsikon tämän kuvan välittömään läheisyyteen ja raaputin siirtokuvan osittain tämän kuvan päälle. Tällä halusin korostaa edellisen kuvan tavoin haluttua tunnelmaa ja tarinaa.
Siirtokuvia kannattaakin rohkeasti käyttää valokuvien päällä, näin saa aikaiseksi kiinnostavia yksityiskohtia ja kuvien viivasuoria linjoja saa rikottua ja pehmennettyä.

Erillistä paikkaa journalingille en halunnut, sillä kuvakokoelman purkaminen sanoiksi olisi vaatinut monen monta sivua. Sen sijaan halusin sydäntä kiertävällä kirjoituksella osoittaa sen kaikkein tärkeimmän - hän on aina ollut mun tukena, enkä osaisi kuvitella elämääni ilman häntä."
ÖköMököstä:
(paperi) DAISY D's: Autumn Collection Chinoiserie Baroque/Lipstick
(sanatarrat) DCWV: Christmas Black Tag
(siirtokuvat) DAISY D's: Birthday Descriptive Words, Autumn Collection Favorite Photos, Snapshots ja Reflections, Chloe Marie Ornate Elements
(chipboard-kirjain) SCRAPWORKS: Shimmer Shapes / Mary Jane black
(blingblingit) DOVECRAFT: Adhesive Gemstones
Muualta:
(taustakartonki) Bazzill Basics