perjantai 30. maaliskuuta 2012

ÖDT Anski: Shine - ajatuksia keväästä

Mulla on minialbumeita lähes jokaisesta vuodenajasta, mutta ei yhtäkään keväästä, joten päätin tehdä sellaisen! Lisäksi mietin, että pääsen samalla fiilistelemään tulevaa kevättä jo etukäteen ja käyttämään jo aiemmin räpsimiäni kevätteemaisia valokuvia, joita onkin kertynyt jo aikalailla. Oli jopa vaikeuksia valita kuvia kirjaseen ja osan tulostetuista jouduin jättämään poiskin, ettei kirja paisuisi ihan liian suureksi.

Albumin on kooltaan on 22,5 x 15,5 cm. Albumin pohjaksi ja perustaksi valitsin paperit Chloe Marie Collection Pack 12x12 -paperipakkauksesta. Hyvin sainkinkin papereita uppoamaan kirjan tekoon ja lopputuloksesta tuli kivan keväinen ja herkkä. Sivujen pohjana käytin luonnonvalkoisia kartonkeja ja koostin sivuille kokonaisuuksia pinoamalla leikeltyjä papereita runsaasti päällekkäin. Kaikkien sivuille koottujen paperinpalojen reunat ressasin kauttaaltaan, missä olikin kyllä aikamoinen homma. Oli se kuitenkin sen arvoista, koska se toi papereihin ihan erilaista tunnelmaa. Minusta ressaus käy hyvin noiden Chloe Marie -sarjan papereiden kanssa yksiin, niiden kuviointi kun on vähän tuollaista tekstuuri- ja kangasmaista.

Näissä kuvissa esittelen sisäsivut nyt näin kuva per sivu, enkä aukeamittain niin kuin yleensä. Saranarenkaiden suunnasta voi kuitenkin päätellä, mitkä sivut ovat vastakkain. Itse kirjan sisällöksi ja teksteiksi kokosin satunnaisia ajatuksia keväästä ja myös vähän siltä kannalta, miten kevät vaikuttaa myös vaikkapa mun valokuvausharrastukseen ja siihen mitä tykkään kuvailla. Tietenkin mukaan tuli mun lempparivalokuvia!

Tarvikkeet Ökömököstä:
- paperit: Daisy D's Chloe Marie 12x12 Collection Pack
- kirjaintarrat: Daisy D's Chloe Marie alpha cardstock stickers
- tarrakoristeet: Daisy D's Chloe Marie element cardstock stickers
- etusivun tagi: My Mind's Eye Penny Lane Maggie May "Lola Jane" Small accessories
- kukka transparenttikalvo: My Mind's Eye Penny Lane "Maggie May" Katie Lou
- paperikoristeet: My Mind's Eye Penny Lane Maggie May "Katie Lou" Large Accessories
- paperikoristeet: My Mind's Eye Penny Lane Feeling Groovy "No Worries" Small Accessories

Tarvikkeet muualta:
- shine-teksti: K&Company
- luonnonvalkoiset kartongit: Studio calico
- puolihelmet: Prima marketing E line pearl crystal
- sekalaiset pitsit
- hopeiset saranarenkaat