keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Green W'Land askartelukuvioita saapunut!Moni on jäänyt vaille Green-kokoelman ihastuttavia haisunäätiä ja muita W'Land askartelukuvioiden otuksia. Ne seilasivat luoksemme tänään ja nyt niitä on taas kaupassa!

Kauppaan on tullut lisää My Mind's Eyen ihania Wild Asparagus ja Bloom&Grow paperipakkauksia, jotka myytiin heti messuilla loppuun.

Signature Christmas paperipakkauksia saatavana taas!

Erittäin suosittuja, messuilla loppuun myytyjä Signature Christmas Glitter-kartonkipakkauksia on jälleen saatavana ÖköMökön verkkokaupassa!
Näistä ihanista kartongeista Nelsson teki upeita joulukortteja!

Tämän kokoelman valmistus on lopetettu, joten nyt on viimeinen tilaisuus :)

maanantai 23. marraskuuta 2009

ÖDT Arja: Lumiukko-joulukortit

Hurahdin totaalisesti Lumiukko-sarjan papereihin ja askartelukuvioihin! Papereissa on sama ihana tunnelma, joka jouluaattoisin välittyy aina uudelleen ja uudelleen elokuvasta. Osa papereista sopii hyvin kortteihin, mutta osa on ehkä enemmän skräppäilytarkoitukseen isohkojen kuvioidensa johdosta.
Käytin kaikissa korteissa uusiokartonkia pohjana ja liimasin taustapaperit 2-puolisella liimanauhalla siten, että uusiokartonkia jäi reunoilla vähän näkyviin. Askartelukuvioissa on tarra, joten niiden kiinnittäminen käy kätevästi. Joulutoivotukset on leimattu ja lumihiutaleet leikattu kuvioleikkurilla. Kahdessa kortissa lumista tunnelmaa korostavat rakennelumikinokset. Organza-nauhalla kiinnitin napit ja 2-puolisella teipillä pitsit ja ruutunauhat. Ripaus kimalleliimaa ja helmiäiskohoväriä antavat loppusilauksen.
Neljä ensimmäistä korttia ovat 14,5x10,5 cm ja kaksi pitkänomaista korttia ovat 21x8 cm. Jälkimmäisten koko määräytyi jolloinkin hankittujen sen kokoisten kirjekuorien mukaan.

Materiaalit:
ÖköMököstä Lumiukko paperipakkaus
Lumiukko askartelukuviot
Lisäksi uusiokartonkia ja helmiäiskartonkia lumihiutaleisiin
pitsiä ja ruutunauhaa
rakennelunta
kimalleliimaa, kohoväriä ja leimasinväriä
haaraniittejä ja metallinen lumihiutaleriipus
2-puolista teippinauhaa ja Strong-liimaa
ohut musta tussikynä
boordileikkurit ja kuvioleikkurit