keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

ÖDT Ella Eliisa: I [heart] mun Canon

I [heart] mun Canon

Mun ensimmäinen Ixus alkoi temppuilla uhkaavasti, joten oli aika hankkia uusi kamera. Ostopäätökseen vaikutti vahvasti herkullinen karkkiväri, vahva pinkki. Parempia ja uudempiakin Ixuksia olisi ollut tarjolla, mutta meikäläinen meni värin perässä. Merkkiuskollinen silti olin.

Uudesta kamerasta kertova työ on lähinnä väri-ilottelua, uuden hehkutusta ja onnea pienen pinkin paketin omistamisesta. Ensimmäisenä päivänä otin kameran ulos pussistaan noin viisikymmentä kertaa, joten se kertonee mun suhtautumisesta tähän karamelliin. Halusin, että työstä välittyisi iloisuus ja energisyys, into valokuvaukseen ja värien kirjoon, pakkomielle kauniisiin asioihin. Lukuisilla valokuviin ja valokuvaukseen liittyvillä siirtokuvilla työ viestittänee palan kuvaamisen iloa. Pieni keltainen paperin pala toistaa yläreunassa olevan sydämen kellertävää väriä, eikä näin jätä keltaista irralliseksi väriksi.


- - - - - - - - - -

Tarvikkeet ÖköMököstä:
(paperit) Daisy D's: Wonder Years Cardstock Paper Pack (12x12), Wonder Years Dizzy ja Potsticker, Autumn Collection Ledger
(chipboard-kirjaimet) Daisy D's: Autumn Collection Autumn Titles, Halloween Titles
(siirtokuvateippi) Daisy D's: Straight Stitch
(siirtokuvat) Daisy D's: Autumn Collection Favorite Photos, Village Market Botanical Elements, Chloe Marie Ornate Elements, On The Lighter Side ja Family Expressions
(leikekuva) Daisy D's: Wonder Years Wonderland
Tarvikkeet muualta:
(aaltosulkeet) American Craftstiistai 16. kesäkuuta 2009

ÖDT Ella Eliisa: Mulla on unelmia

Mulla on unelmia

Oon saanut viimeisen vuoden aikana tehdä niin paljon mieluisia asioita, että oon vihdoin uskaltanut uskoa unelmiin ja haaveisiin. Osa niistä on toteutunut, osa odottaa toteutumistaan ja osa jää toteutumatta - ainakin toistaiseksi. Oon kuitenkin ymmärtänyt, että unelmia kannattaa olla ja niihin täytyy uskoa, kuka muu niiden toteutumisesta huolehtii ellet sinä itse?

Sivun perustana on pilvipaperi, jonka nähtyäni tiesin heti skräppääväni unelmista. En kuitenkaan halunnut eritellä unelmia ja haaveita paperille, joten päädyin tekemään sivun joka kertoo yleisesti unelmista ja niihin uskomisesta. Kuvituksena käytin omia kuvia, mutta lukuisat pienet kuvat omista haaveista olisivat sopineet tähän myös.


Tarvikkeet ÖköMököstä:
(paperit) Daisy D's: Wonder Years Let's Picnic ja Potsticker

Tarvikkeet muualta:
(pilvitarrat) Sassafras Lass
(numerotarrat) American Crafts