keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Auringon paisteessa joulua, joulua

Kylläpä on ollut muutama aivan mielettömän kaunis päivä sään puolesta ainakin täällä Lahden suunnalla. Vaikka päiväkahveet tarkenee vielä hyvinkin juoda terassilla, askarteluajatus on jo pitkälti joulussa ja jouluisia tuotteita pullistelee joka nurkassa. Blogikamujen joulukalenteriluukkujen suunnittelukin on jo kovassa vauhdissa.
Lisäsin taas tänään kauppaan uusia jouluisia tuotteita! Mikäpä sen mielenkiintoisempaa kuin tuo vaaleanpunainen värimaailma jouluaskarteluissa. Hmmm...jo monena vuonna lehdissä on kerrottu näistä erivärisistä jouluista, taisipa viime joulun muotiväri olla peräti musta. Me suomalaiset olemme varmaan vähän hitaammin lämpiäviä uusille väriskeemoille, mieli kun vetää melkein väkisin sinne kuusen vihreään ja tonttulakin punaiseen, tähtien hopeaan ja lumen valkoiseen. Mutta jos nyt oikein alkaa ajattelemaan, niin onhan joulussa läsnä koko värien kirjo. Hämyisät talvi-illat heijastavat sinisen koko skaalan lisäksi hyvinkin vaaleanpunaista ja purppuraa ja jouluenkelin mekon värin ei kai kukaan ole määrännyt olevan valkoinen :) Joulukaktuksen kukatkin ovat hyvin usein hennon vaaleanpunaisia ja vaaleanpunainen hyasintti on jo kauan ollut perinteikäs joulukukkamme.
Ei kun uusia tuulia haistelemaan ja etsimään jouluunkin ihan erilaisia ulottuvuuksia. Itse ajattelin laittaa joulukortit kokonaan uusiksi tänä vuonna :) Minähän tykkään muutenkin vaaleanpunaisesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti