tiistai 20. tammikuuta 2009

ÖDT Ella Eliisa: Capturing the moment

"Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi halusin tehdä sivun parhaasta ystävästäni. Vaaleanpunaista tykkään käyttää yhdistettynä mustaan ja valkoiseen, ihan kokonaan vaaleanpunaista työtä en ehkä osaisi tehdä.
Halusin koota työhön erilaisia kuvia vuosien varrelta. Mukaan halusin myös kuvan meistä katsomassa uutta digikameraani - tämä kuva on on kehystetty filmisiirtokuvalla. Koko työn ideana kuitenkin on "hetkien ikuistaminen yhdessä" (kuten siirtokuvatekstikin sanoo), joten tuo kamerantutkailukuvaa täytyi ehdottomasti korostaa. Joukosta löytyy myös kuva, jossa ystäväni on kameran kanssa. Sijoitin otsikon tämän kuvan välittömään läheisyyteen ja raaputin siirtokuvan osittain tämän kuvan päälle. Tällä halusin korostaa edellisen kuvan tavoin haluttua tunnelmaa ja tarinaa.
Siirtokuvia kannattaakin rohkeasti käyttää valokuvien päällä, näin saa aikaiseksi kiinnostavia yksityiskohtia ja kuvien viivasuoria linjoja saa rikottua ja pehmennettyä.

Erillistä paikkaa journalingille en halunnut, sillä kuvakokoelman purkaminen sanoiksi olisi vaatinut monen monta sivua. Sen sijaan halusin sydäntä kiertävällä kirjoituksella osoittaa sen kaikkein tärkeimmän - hän on aina ollut mun tukena, enkä osaisi kuvitella elämääni ilman häntä."
ÖköMököstä:
(paperi) DAISY D's: Autumn Collection Chinoiserie Baroque/Lipstick
(sanatarrat) DCWV: Christmas Black Tag
(siirtokuvat) DAISY D's: Birthday Descriptive Words, Autumn Collection Favorite Photos, Snapshots ja Reflections, Chloe Marie Ornate Elements
(chipboard-kirjain) SCRAPWORKS: Shimmer Shapes / Mary Jane black
(blingblingit) DOVECRAFT: Adhesive Gemstones
Muualta:
(taustakartonki) Bazzill Basics

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti