keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

ÖköMökön vaihdosta, Leimailutaivas-messuista ja BIA-tarjouksesta

Heippa vaan kaikille! On vierähtänyt jonkin verran aikaa siitä kun viimeksi kirjoitin tänne. Aika paljon on tekemistä ollut. Vihdoinkin alkoi uutta tavaraakin tulla, iloitsin hieman aikaisin viime postauksessa.

Tuosta ÖköMökön vaihdosta. Se ei ole vielä alkanut. Kun se alkaa, ilmoitan siitä täällä ja pyydän teitä ilmoittautumaan mukaan sähköpostitse. Hion vielä sääntöjä, sillä haluan vaihdosta selkeän ja reilun. Ei tässä kuitenkaan enää kauaa mene :)

Muistattehan, että ÖköMökö on mukana Leimailutaivas-messuilla 15.3. Helsingin Kurkimäen korttelitalossa.
Olette jo monet hoksanneetkin kysyä, mutta kerronpa täälläkin, että voin tuoda etukäteen tehdyt ÖköMökön tilauksenne tuonne tapahtumaan. Voitte joko tehdä tilauksen normaalisti ja maksaa sen etukäteen tai sitten tehdä tilauksen ja maksaa vasta tapahtumassa. Joka tapauksessa valitkaa toimitustavaksi nouto, koska postikuluja ei luonnollisesti tuolloin mene. Eli jos olette käymässä Leimailutaivaassa, toimitan tilauksenne sinne. Mainitkaa asiasta tilauksen yhteydessä asiakas huomio -kentässä tai sähköpostitse. Pyytäisin myös, että teette tilaukset viimeistään torstaina 12.3. niin ehdin kerätä ne mukaan.

Otan toki mukaankin paljon kaikkea myytävää :)

Ihan näinä päivinä on myös tulossa julki BIA-tarjous ÖköMökön rekisteröityneille asiakkaille, josta olen jo maininnut kaupan puolella. Eli nyt rekisteröitymään vielä kipin kapin verkkokauppaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti