maanantai 4. toukokuuta 2009

ÖDT Nelsson: Äitienpäiväkortteja

Daisyd:n kaksipuoleiset yltiöromanttiset kukkapaperit suorastaan vaativat päästä korteiksi. Ja nimenomaan äitienpäiväkorteiksi. Yhdestä 12x12” paperista saa näppärästi kaksi taitettua 6x6” korttia. Kun leikkelin papereita, oli pöydälle jäänyt huopaisia pääsiäiskoristeita. Ja koska äitienpäivään liittyvät kukat ja meillä äiteihin liittyy aina ompelu, revin muutaman koristeen irti ja ompelin ne käsin korttien kansiin. Pyöristin vielä kulmat ja kortit olivat valmiit. Melkein valmiit. Kaksipuoleisuutensa takia kortteihin oli haasteellista kirjoittaa sisälle mitään, joten tulostin toivotukset erilliselle paperille. Ja koska ompelukone oli käsillä, ompelin toivotukset korttien sisäpuolelle.

Jos nuo pääsiäiskoristekukkaset eivät olisi olleet esillä, olisin leikannut kukat askarteluhuovasta tai rakentanut ne nauhasta. Melkein jo reunustin kortit koristetikkauksella, mutta päätin että liika on liikaa.

Jos kotoa ei löydy huopakukkasia, kannattaa käydä kurkkaamassa Ökömökön kaupasta löytyvät kangaskukkaset. Niillä ja DaisyD:n papereilla loihdit nopeasti ja helposti kesäiset kortit!!

Materiaalit Ökömököstä:
-paperit: #18104 Sleepy Time, #18108 Just For Fun, #18111 Fluffy Puff

Muut materiaalit:
- huopaisia kukkia pääsiäiskoristeista

1 kommentti: