keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

ÖDT Arja: BIA -kirjanen kastelahjaksi ja atc-korttien säilyttämiseen

BIA-kirjanen kastelahjaksi:
Päällystin 8x8 tuumaiset kannet Daisy d's Salt Water Vintage-skräppäyspaperilla. Päällystyksen ohjeet samat kuin aikaisemmassa BIA-kirjasia käsittelevässä postauksessa. Kannen koristelussa on kolme erikokoista ja -väristä kartonkiympyrää päällekkäin liimattuna, ääriviivatarraa, transparenttarra Baby Girl, paperikukkasia ja puolikkaita tarrahelmiä. Etukannen sisäpuolelle leimasin journal-leimasimella kohdan omistuskirjoitukselle ja pikkuinen keijutyttö on leikekuva Arkkikaupan kollaasiarkilta. Takakannessa ei ole mitään koristeluja. Sisälehdet ovat valkoiset ja niitä on 10. Kierteet valkoiset 5/8". Kierteisiin solmin koristeeksi organza- ja silkkinauhaa. Sinisävyisenä samainen kirja sopii poikavauvalle ja vaikkapa hennon vihreänä kummalle tahansa.

Toinen BIA-kirjanen on kooltaan vain 10,5x8 cm ja se on tarkoitettu atc-korttien säilyttämiseen. Kannet päällystin Daisy d's no 5-skräppipaperilla ja etukannen koristelussa käytin Daisy d's metallikulmia, kiiltokuvaa, paperinukenmekko-leikekuvaa, omaa lapsuuden kuvaa, kirjaimia skräppipaperiarkilta sekä Hampton Artin The Necessities-leimasinsetistä mustekynää ja -pulloa. Etukannen sisäpuolen leimasimet ovat kahdesta eri setistä. Takakannen sisäsivun leimasimet tekstiä lukuunottamatta ovat nekin the Necessities-setistä ja takakannen kello ja tagi ovat Dovercraftin chipboard stickereitä. Kansien reunoja kiertävät katkoviivat tein ohuella mustalla tussilla. Sisäsivut uusiokartonkia ja kiinnitin niihin 2-puolisella liimanauhalla atc-korteille tarkoitettuja läpinäkyviä suojapusseja, joihin voi kätevästi kortin sujauttaa. Kierteet ovat valkoiset 5/8". Sivuja laitoin 20, mutta voi olla, että kirjanen tulee liian täyteen kun sivujen molemmin puolin atc-kortin laittaa. Mutta sitten voi vähentää sivuja leikkaamalla ylimääräiset pois. Itse kerään tähän kirjaan ne kaikkein rakkaimmat atc-korttini.

Materiaalit:
Daisy d's skräppipaperi Salt Water Vintage #17205
" No 5
Hampton Art The Necessities-leimasinsetti
Dovercraft Chipboard Stickers
Bind It All kannet 8x8 tuumaa
" sivut 8x8 tuumaa
" kierteet 5/8 valkoinen
Kaikki edellämainitut ÖköMököstä


Lisäksi leikekuvia,paperikukkasia,puolikkaita tarrahelmiä,leimasimia,metallikulmia,valokuvakopio,kiiltokuva,organza- ja silkkinauhaa ja atc-korttien säilytystaskuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti