maanantai 20. heinäkuuta 2009

ÖDT Nelsson: atc-kokoista skräppäystä

Pientä skräppäystä.

Monelle kynnys skräppäilyn (vai skräppäämisen) aloittamiseen on suuri johtuen sivujen suuresta koosta. 12x12 tuumaa kun on ATC-kortteihin ja muihin kortteihin nähden järjettömän suuri. Myös kuvien asettelu suurelle sivulle tuottaa vaikeuksia. Skräppäämisen voi kuitenkin aloittaa pienestikin.

Itse törmäsin uutena äitinä sellaiseen ”ongelmaan” että kuvia pienokaisesta oli paljon ja jokaisessa niissä oli jotain, joka haluttiin muistaa. Koska kuvat synnytyssalista ja sairaalasta eivät olleet kovin onnistuneita, ei niistä tehnyt mieli tehdä isoja 12x12” leiskoja. Niimpä kaivoin esiin ATC-korttien säilytystaskut ja pinon kuvia ja aloin hommiin. Leikkasin kuvat suurin piirtein ATC-korttien kokoisiksi, pyöristin reunat ja asettelin taskuihin. Loput taskut täytin kuviopapereilla, teksteillä ja koristeilla. Skräppäsin siis sivukokonaisuuden, joka koostuu yhdeksästä ATC-kokoisesta osasta. Se oli nopeaa ja helppoa. Yhteen tuollaiseen muovitaskuun mahtuu parhaimmassa tapauksessa 18 kuvaa (9x2). Lisäksi nuo säilytystaskut tuovat kivaa vaihtelua 12x12” albumiin ja näissä pienissä skräpeissä pystyy helposti käyttämään hyväksi kaikki suuremmista sivuista jääneet paperisilput.

Koristekohotarrat Ökömököstä: Dovecraft Chipboard Baby Girl kartonkikohotarrat 1

4 kommenttia:

 1. Todella kiva idea, ei olisi itsellä tullut ollenkaan mieleen. Tuota täytyykin joskus hyödyntää. Kivasti tuo vaihtelua juuri tuollaisiin kansioihin.

  VastaaPoista
 2. Minusta tämä on myös aivan fantastinen idea!

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hieno idea näin atc-harrastajan silmin katsottuna:)))

  VastaaPoista
 4. Loisto idea!!!! Tähän mäkin voisin sortua ;-D

  VastaaPoista