maanantai 26. lokakuuta 2009

ÖDT Nelsson: Isänpäiväkortit

Tänä vuonna Isänpäiväkortteja piti tehdä kolme: omalle isälleni (paappa), miehen isälle (ukki) sekä omalle miehelleni (kun tytär ei vielä itse osaa askarrella).

Kaikki kortit lähtivät liikkeelle DaisyD:n ihanasta paperipakkauksesta, jossa oli mukana tarroja ja muotoonleikattuja kuvioita.

Mieheni kortin jaoin neljään osaan. Yhteen osista laitoin valokuvan ja muihin kirjaimet I S ja Ä. Paperineliöiden uloimmat kulmat pyöristin.

Ukin korttiin yhdistin kahta erilaista paperia ja onnittelut kirjoitin siirtokuvakirjaimin paperipakkauksen mukana tulleelle ”etiketille”. Korostin vielä etiketin muotoa leikkaamalla kuviopaperin reunat samalla tavalla, eli pyöristin ne väärinpäin. Vahvistin vielä tussilla reunat, jotta ne varmasti erottuisivat.

Olisi ollut helppoa tehdä toinenkin kortti täysin samalla kaavalla, mutta koska rakastuin raitapaperiin ja halusin käyttää sitä mahdollisimman paljon, päädyinkin tekemään kortin pelkästään sen päälle. Ja onnittelutekstin kirjoitin jälleen siirtokuvakirjaimilla. Kulmat käsittelin samoin kuin ukinkin kortissa. Tarpeeksi yksinkertaista ja miehekästä jos askarrellusta kortista voi ikinä niin sanoa.

Tarvikkeet Ökömököstä:

- paperit ja tarrat: DaisyD’s Cool Me Down 8x8 Pad

- siirtokuvakirjaimet: Scrapworks Color Rubz Toby type

- S-kirjain: DCWV Sticher value pack

- I ja A-kirjaimet: Chipboard kirjaimet: DaisyD’s Chipboard Titles Autumn

 

Korttipohjat hankittu muualta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti