maanantai 29. maaliskuuta 2010

ÖDT Sanna: Hääalbumi

Ensimmäisenä Ökömökön Design Team työnäni tein albumin häälahjaksi. Naimisiin menevä pari on perhettä, joten tällainen henkilökohtainen lahja tuntui jokseenkin sopivalta. :) Oli kivaa ja jokseenkin haastavaakin pohdiskella miten albumin toteuttaisin.

Haastetta toi se, ettei kuvia vielä ole. Piti vähän pohtia miten kuville löytyy paikat ja hääparin on helppoa täyttää albumi häiden jälkeen. Keino löytyi lopulta muovitaskuista ja nimenomaan valokuvataskuista. Nehän ovat jo valmiiksi valokuville sopivassa koossa, joten leikkelin vanhoista valokuvataskuista sopivia paloja ja kiinnitin kaksipuoleisella teipillä albumiin. Toki teippi vähän näkyy albumin ollessa tyhjillään, mutta kuvien myötä se jää piiloon. Olen aikas tyytyväinen tähän konstiin ja koko albumiinkin.


Tarvikkeet Ökömököstä:

- Chipboard Wedding kartonkikohotarrat 1

- Maybe Baby paperipakkaus 8x8"

- BIA Cover Alls kannet, 8x8", paksuus 3/4", valkoinen

- Bind It All kierre ruskea 3/4"

- Love Journaling leikekuvat

Lisäksi olen käyttänyt vähän sitä sun tätä omista varastoistani.
3 kommenttia:

  1. Kaunis albumi ja saajat ovat varmaan hyvin mielissään!Taidokkaasti toteutettu.
    Koska olen itse täysin hurahtanut BIA-kirjasiin niin on todella kiva nähdä muidenkin töitä.

    VastaaPoista
  2. Kiitän ja kumarran... :) en ole vielä hääparin kommentteja kuullut, eivät varmaan ole ehtineet availla lahjoja. Toivon toki kovasti, että kirja löytää paikkansa. BIA-kirjat on kyllä kivoja tehdä ja myös tosi kivoja lahjana. Useammat löytävät tiensä esim. synttäreiden jälkeen pakettiin vähän niin kuin myöhästyneenä lahjana. :)

    VastaaPoista