sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

ÖDT Anski: Tutustumassa viinitilan antimiin

Mun viime kesäloman aloitus sujui mukavissa merkeissä. Lähdettiin Jaanan kanssa retkelle tutustumaan paikallisen viinitilan antimiin, jonka jälkeen käytiin Kuopion viinijuhlilla. Retkeen sisältyi pieni sisävesiristeily, jolla samalla matkustettiin viinitilalle. Tilalla saatiin maistella erilaisia viinejä ja syötiin myös kalakukkoa. Siellä oli myös monia eläimiä nähtävillä ja kuvia tulikin räpsittyä urakalla. Päätin tässä sivussa kuitenkin keskittyä tuohon viinipuoleen ja skräppään sitten muista meiningeistä omat sivunsa.

Harvemmin tulee viinejä maisteltua, joten tapahtuma oli ihan hauska kokemus. Meille mm. neuvottiin oikeaoppiset viinien maistelukäytännöt. Halusin sivun ulkoasuun myös samanlaista hieman hienostunutta meininkiä. Käytin hempeitä papereita ja hiukan pitsiäkin, mutta jottei sivu menisi liian romanttiseksi, laitoin mukaan myös ruskeaa kartonkia tasapainottamaan tunnelmaa.

Halusin sivuun jonkinlaisen koristeen, joka sopisi muihin väreihin. Mieluiten jonkinlaisen kiehkuran. Sellaisia ei kuitenkaan tähän hätään löytynyt, joten päätin leikellä koristeen itse samaisesta sinisestä paperista, jota on käytetty myös sivun koristelussa. Mallia kiemuraan otin yhdestä Ali Edwardsin kirjasta ja leikkelin kuvion sormiveitsellä. Olisi ehkä pitänyt kohottaa kuviota paperin pinnasta hiukan, mutta tämäkin tuli mieleeni vasta kun olin jo liimannut sen paikoilleen.

Tarvikkeet Ökömököstä:
- taustapaperi: Daisy D’s Chloe Marie Terra Cotta
- ruskea paperi: My Mind’s Eye Life Stories Happiness Meter
- sininen paperi: Dovecraft Assorted colours paperipakkaus
- kirjain: Maybe Baby Valentine Titles

Tarvikkeet muualta:
- pitsiä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti