keskiviikko 29. syyskuuta 2010

ÖDT Sanna: Nukkekotia

Jo pitkään työn alla ollut nukkekoti sai vihdoin uudet "tapetit". Skräppipapereissa on paljon sellaisia, jotka kuvioidensa puolesta sopivat hyvin nukkekotiin. Tapetoidessa käytin apuna kaksipuoleista teippiä, se tuntuu "omimmalta vaihtoehdolta". Huoneet mittasin hyvin tarkkaan ja piirsin mittojen mukaan sopivat palat seinille. Huolellisuudesta huolimatta pieniä heittoja tuli, mutta ne on korjattu pienillä suikaleilla.

Keittiössä tapettina on MME:n Coastal-sarjan paperi "Curious", jossa on vähän kimallustakin.
Olohuoneessa tapetti on MME:n So Sophie-sarjan "Brothers & Sisters". Suurin vaikeus oli valita kahdesta mainiosta kuviosta parempi tapettia varten.
Eteisessä on käytetty MME:n So Sophie-sarjan paperin "Open your heart" molempia puolia.
Makuuhuoneessa paperi on MME:n So Sophie-sarjan "Sisters", jonka toinen puoli olisi myös kuvionkooltaan ollut sopiva tapetiksi.
Pesuhuoneessa taas käytettiin MME:n So Sophie-sarjan "Pretty Girl"-paperia.

Lisäksi lattioissa on yksiväristä kartonkia. Seuraavana onkin sitten ulkoseinien ja katon vuoro. Katsotaan mitä saan aikaan niiden kanssa ja milloin. Myös Lundbyn kaavaan sopivien huonekalujen teko on suunnitteilla jahka puuverstaalle pääsen. :)2 kommenttia:

  1. Siis miten sä sait noi pysymään noissa seinissä ?:D

    VastaaPoista
  2. Kaksipuoleinen teippi riitti. Sitä on paperien reunoilla ja isoissa paloissa myös keskellä. Omasta mielestäni kaikkein siistein tapa tehdä tämä homma. :)

    VastaaPoista