torstai 25. elokuuta 2011

ÖDT Arja: Pari korttia

First Edition Spring Feast ja Up & away-paperipakkaukset ovat täynnä toinen toistaan ihastuttavampia 6x6 tuumaisia arkkeja, kimalteella ja ilman. Tein jo aikaisemmin näistä "kirjakortin" ja tässä vielä pari postikorttia.
Ensimmäinen on kokoa A6. Taitettu vaaleansininen helmiäiskartonki korttipohja sopi hyvin käyttämäni paperin väreihin. Up & away-papereista käytin kolmea arkkia. Yhdestä leikkasin taustan, jonka reunat ressasin. Toisesta arkista leikkasin kolme tagia, jotka kiinnitin haaraniiteillä taustaan. Kolmannesta pelkästään kirjaimia sisältävästä arkista leikkelin ONNEA-sanan kirjaimet, jotka liimasin tummansiniselle kartongille ja sain siten kehykset kirjaimille. Pieneen pätkään koristenauhaa sitten ripustin kirjaimet. Sitten ompelin tämän kaiken kiinni tummansiniselle kartongille ja edelleen liimasin 2-puolisella teipillä kiinni korttikartonkiin. Nopeasti tehty kortti!

Toinen kortti on taitettuna 8x15 cm. Käytin tähän Spring Feast-papereita. Paperit ovat 200 g painoisia, joten riittävät myös kortin pohjaksi. Käytin kokonaisen 6x6-tuumaisen arkin pohjaksi siten, että boordileikkurilla leikkasin yhden reunan ja taitoin kahtia siten, että pari senttiä jäi suoraa reunaa näkyviin. Samanlaisesta arkista leikkasin pienemmän palan, jonka toisen reunan leikkasin samalla boordileikkurilla. Käytin nyt paperin toisin puolin ja passasin sen sopivasti etukannen alle ja liimasin 2-puolisella teipillä kiinni etukanteen. Arkista jäi vielä materiaalia esim. Onnea ja Iloa-tekstin (leimattu) taustalle, jonka stanssasin Big Shotilla. Saman sarjan paperia on myös pilkullinen päälliosa. Hopeointikynällä koristelin reunat ja muutamalla strassilla ja itsetehdyllä kalvoperhosella sekä hopeisella kuminauhalla vielä viimeistely.

Materiaalit: ÖköMököstä Spring Feals ja Up & way paperilehtiöt 6x6"

Muualta: Helmiäiskorttipohja taitettu A6
Tummansinistä kartonkia
Haaraniittejä
Pykänauhan pätkä
Tarrastrasseja
Itsetehty kalvoperhonen
Krylonin hopeointikynä
Hopeanväristä ohutta kuminauhaa
Boordileikkuri
Stanssi/Big Shot
2-puolista liimanauhaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti