keskiviikko 23. marraskuuta 2011

ÖDT Arja: Onnittelukortti

Ihastuin Simplycreativen käsintehtyihin tarroihin. Ne ovat sopivat väritykseltään esim. ruskean ja vihreän sävyisiin kortteihin tai muihin paperiaskarteluihin. Joulukortit ovat tietysti nyt ajankohtaisia,mutta joulunaikoihinkin tarvitaan myös onnittelukortteja ja sellaisen tein ns.telinekortin mallisena. Kortin taittelin My Mind's Eye Life Stories-sarjan papereista.Lisänä käytin soikeaksi leikkaamaani kuvaa,käsintehtyjä tarroja,jotka ovat kolmiuloitteisia ja kulmiin laitoin ääriviivatarrat.Teksti on leimattu. Tämäkin kortti on nopea ja helppo tehdä.

Tarvikkeet ÖköMököstä:
Fizzy Moon Festive Fun-paperikko
Fizzy Moon Festive Fun Glittered Ribbon Stickers
My Mind's Eye Life Stories skräppipapereita
Simplycreative Handmade Stickers Flowers & Birds
Tarrapalat
Muualta:
Leikekuva
Ääriviivatarroja
2-puolinen liimanauha ja arkki
leimasin "Halaus"
leimasinväriä


Ensimmäisen työni ÖDT:ssä olen tehnyt 21.4.2009. Kaikella on aikansa ja nyt onkin aika siirtyä syrjään ja kiittää tästä hienosta ajasta ÖDT:n jäsenenä. Erityisesti haluan kiittää Ninnua,jonka kanssa on ollut mahdottoman kiva ja helppo tehdä yhteistyötä. Kaikkea hyvää hänelle! Onnea ja menestystä ÖköMökön verkkokaupalle!


Kiitos Arjalle osallistumisesta ÖDT:hen, niinikään sujuvasta yhteistyöstä ja kaikista ihanista ÖDT-töistä näinä todella nopeasti kuluneina kahtena ja puolena vuotena! Me toivotamme hänelle myös kaikkea hyvää ja ihanaa sekä onnea ja menestystä tulevissa projekteissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti