maanantai 20. huhtikuuta 2009

ÖDT:n uuden jäsenen esittely ja ensimmäinen työ

Olemme saaneet ÖköMökö Design Teamiin uuden jäsenen, Arjan. Niinkuin hän itse kertoo, hän tulee tekemään mm. atc-kortteja ja BIA-kirjoja! Haluamme Arjan kanssa elvyttää atc-askartelua joten siihen liittyen tulee täällä blogissa aikanaan tapahtumaan kaikenlaista!

Tervetuloa, Arja, ÖköMökön Design Teamiin! Toivottavasti viihdyt kanssamme :)

Tällä viikolla Arja esittelee itsensä ja tämä viikko on omistettu hänen ensimmäisille töilleen.

Arjan esittely:


"Olen raumalainen yksityisyrittäjä, jonka päätoimialana on ompelutyöt yrityksille mm. nypläystyynynkassit, robottien suojahuput ym. Erilaiset käsityöt ja askartelut ovat olleet aina mieleisiä. Niistä on koostunut myös osa työstäni. Erilaisia lahja- ja sisutustuotteita olen valmistanut myyntiin ja kortit ovat olleet lähellä sydäntä. Monenmoisia askartelukursseja olen vetänyt yhdistyksille ja porukoille sekä kansalaisopiston tuntiopettajien kaartiin olen kuulunut useamman vuoden. Reilut pari vuotta sitten hurahdin atc-kortteihin ja sitten perustin oman blogin. Sen myötä varsinkin korttiaskartelu on hurjasti lisääntynyt. Tyylikseni on muotoutunut vintage. Siitä en pääse irti enkä tiedä jos edes haluankaan. Se on mun juttu! Kirjoja olen käsin sitonut joskus jonkin verran ja kaikenlaiset kirjat ja vihkot ovat mieleisiä. Olinhan jossain blogissa nähnyt BIA:n mutta jotenkin olin sen ohittanut, kunnes nyt muutama viikko sitten sain Ökömököltä aloituspakkaustarjouksen ja heti sellasen tilasinkin. En ole aikoihin ollut niin innostunut mistään vempeleestä kuin nyt tästä! Joten kirjoja rupesi lähes päivittäin syntymään. Sitten sain kivan meilin Niinalta. Siinä hän pyysi minua ÖDT:n jäseneksi. Innostuin heti kovasti ja mielelläni suostuin. Toivottavasti osaan omalta osaltani antaa ideoita ja innostusta atc-kortteihin ja BIA-kirjoihin. Mielelläni jaan tietojani muillekin!"

Arjan ensimmäinen ÖDT-työ:

"Muutama viikko sitten hankin Bind It All-aloituspakkauksen ja ihastuin siihen ikihyviksi. Kirjojen tekeminen vei kertaheitolla,ei vain pikkusormea vaan molemmat kädet kyynärpäitä myöten! Sitten sain erittäin mieluisen ja innostavan kutsun ÖDT:n jäseneksi. Ei tarvinnut pitkään miettiä myönteistä vastausta. Tässä ensimmäinen kirjani ÖDT:n jäsenenä.


Kannet päällystin Morningside-paperilla 2-puoleista liimakalvoa käyttäen siten,että leikkasin paperin kauttaaltaan n. 1,5 cm kansipahvia suuremmaksi. Käänsin reunat kannen sisäpuolelle, leikkasin kulmat pois ja kiinnitin liimakalvolla. Sitten embossasin kiekuroita shampanjan värisellä kohojauheella. Kiinnitin kuvan ja kehyksen liimalla ja haaraniiteillä. Memory-chipboard stickersin aukoista pujotin nauhan ja kiinnitin siten, että päät kääntyivät kannen sisäpuolelle. Kannen sisäpuolelle leikkasin n. 1 cm kansipahvia pienemmän paperin, jonka kiinnitin liimakalvolla ja sitten leimailin tekstin ja kiekuroita. Yksivärinen paperi on ns. elefanttipaperia. Takakannen tein samoin paitsi siinä on koristelua vain kannen sisäpuolella. Teksti ja siivellinen kello leimattuja.
Sivuina on BIA:n mustat 7,5x5". BIA-laitteen kanssa reikien tekeminen kävi tosi sutjakkaasti ja samoin kierteiden laittaminen. Kierteet ovat ruskeat 5/8". Koska sivuja on vain viisi niin täyttötilaa jäi reilusti. Ajatuksena oli,että tämä toimisi lähinnä valokuvakansiona, mutta varmasti siitä saa vaikuttavan näköisen runo- tai ajatelmakirjan kirjoittamalla valkoisella geelikynällä. Ja ties mitä muuta täytettä kirjaan kukakin keksii!"


Käytetyt materiaalit:
Autumn Collection Morningside skräppipaperi
Bind It All-kannet 7,5x5"

Bind It All -sivut musta 7,5x5"

Bind It All-kierre 5/8" ruskea

Kehys ja Memory; Dovercraft Chipboard Stickers

Kaikki edellämainitut Ökömököstä
.

Haaraniitit,kuva ja ruutunauha omista varastoista.

1 kommentti:

  1. Kiitoksia tervetuloatoivotuksista! Olen aivan varma,että viihdyn kanssanne :)

    VastaaPoista