maanantai 1. kesäkuuta 2009

ÖDT Nelsson: Princess

Isin pieni prinsessa.

Tällä sivulla käytetty kuva on minulle kaikista kuvista rakkain. Ensimmäisinä viikkoina pieni ihminen viihtyi isänsä olkapäällä. Ja noita kahta rakasta ihmistä oli ihana vain katsella. Ja ihmetellä miten kaksi niin erikokoista ihmistä voi olla niin samanlaisia.

Koska tuo valokuva oli niin rakas, oli sivun tekeminen aika työlästä. Halusin että sivu on mustavalkoinen ja siitä syystä rakensin kaiken mustan kartongin päälle. Kuvan ja tarinan yläpuolella oli jo koko sivun levyinen otsikko ”Isän kulta pieni”. Se ei kuitenkaan sopinut kokonaisuuteen, joten revin sen pois. Ja koska sivun synkkyys häiritsi, tikkasin reunoja pinkillä langalla. Koska synkkyys jatkoi vaan häiritsemistä, leikkasin mustan kartongin matalammaksi ja laitoin taustalle vaaleamman paperin. Sitten olin tyytyväinen.

”Penni pieni. Sinä ja isäsi olette kahdestaan hellyttävä näky. Miten kaksi niin erilaista ihmistä - pienen pieni tyttö ja iso aikuinen mies - voivatkin olla niin samanlaisia? Teillä on samanlaiset hiukset, samanlaiset kulmakarvat, ripset ja huulet. Olet isäsi kopio pienen tytön muodossa.
Penni pieni. Olet isäsi sylissä niin rauhallinen ja tyytyväinen. Ja mikset olisi? Onhan oman isän syli turvallisin paikka maailmassa.
rakkaudella, äiti”

Ökömököstä:
- princess-tarra: Me&My Big Ideas: Words
- kartonki: Bazzill
- taustapaperi: Daisy D’s Leger #17011
- hopeanauhat Dovecraft


Muualta:
- perhonen: K&Company 12x12 Amy Butler Lotus Tea Box Butterflies Die-cut Paper


2 kommenttia:

  1. Niin liikuttavan herttainen ja kauniisti toteutettu työ.Rakkaudella tehty :)

    VastaaPoista
  2. Onpas kaunis ja herkkä...tykkään..

    VastaaPoista