maanantai 10. elokuuta 2009

ÖDT Arja: Kolme atc:ta ja kaksi postikorttia

Tämänkertainen tehtävä oli taas atc-kortien tekeminen ja mikäs sen mieluisampaa. Kollaasitekniikka on inspiroivaa ja hauskaa. En yleensä kovin tarkkaan korttia suunnittele, vaan se muotoutuu kuva kuvalta.
Atc-korttien taustapaperit ovat Laura Ashleyn 6x6 Velvet Connemara-papereita. Osa pakkauksen papereista on mielettömän hienoja samettipintaisia ja värit sointuvat hyvin yhteen.
Mustat tekstit sekä yhden kortin reunassa olevat pikkuruiset kukkaset ovat Autumn Collectionin Favorite Photos siitokuva-arkilta ja P-kirjain on LLB Venaissance aakkoskohotarra-arkilta. Morsian on Arkkikaupan kollaasiarkilta ja muut kuvat omien laatikoiden kätköistä.

Laura Ashleyn papereiden innoittamana tein vielä kaksi postikorttiakin. Koska paperit ovat niin kauniita, halusin laittaa vain vähän muuta materiaalia. Korttipohjana on eko-kartonkia, joka on uusiokäytössä. Ruskeansävyisen kortin reunat käsittelin Tim Holtzin repijällä ja samoin siinä olevan kuvan reunat ja vähän ruskealla leimasintyynyllä väriä. Kuva on kiinnitetty neljällä haaraniitillä ja pyöreä "Dream"-läpykkä on Chipboard Heritage kartonkikohotarra.
Harmaa/vihreä-sävyiseen korttiin leikkelin kukallisesta Laura Ashleyn paperista rivin kukkia ja lehtiä, jotka liimasin ja lehtiin sipaisin kimallekynällä vähän hohtoa. Tussilla piirtelin katkoviivat reunaan ja kirjoitin "Onnea"-tekstin, kynä on leimattu ja leimasin on Hampton Art'n The Necessities-leimasinsetistä.

Ökömökön valikoimista ovat:
Laura Ashley Velvet Connemara 6x6 paperit
LLP-Venaissance-aakkoskohotarra-arkki
Autumn Collection Favorite Photos siirtokuva-arkki
Chipboard Heritage kartonkikohotarra
Hampton Art The Necessities leimasinsetti

Lisäksi Arkkikaupan kollaasiarkki
Leikekuvia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti