maanantai 17. elokuuta 2009

ÖDT Ella Eliisa: Lakeuren huippumalli haussa

Lakeuren huippumalli haussa

Uudet materiaalit ja niiden synnyttämä inspiraatio ovat syyllisiä uusimpiin ÖDT-töihin. Yksi töistä esittelee Lakeuren huippumallin, mun äitin. Tämä on niin huumorilla tehty sivu kuin olla ja voi, mutta hei - tätä oli superkiva tehdä. Mä edelleen opettelen käyttämään kangaskukkia, tässä taas yksi variaatio niistä. Sur-rur vain ompelukoneella sikin sokin sinne tänne. Olisin voinut huristella vielä toiseenkin suuntaan, mutta ajattelin lopettaa ajoissa. Sitä en yleensä tee, normaalisti mä lisään aina vielä vähän ja vähän sen päällekin ja sitten harmittelen lopputulosta.

Käytin suurimman osan kukkapaketista ja ihan surutta. Miksi niitä pitäisi yhtä tai kahta tai seitsemää käyttää? Miksi koko pakettia ei voi kumota yhteen sivuun? Mun kukkien käyttö on muutenkin niin harvinaista, että halusin jotain erilaista. Oikeastaan koko sivun idea on näissä kukissa ja suuressa mustavalkokuvassa. Kuva on tarkoituksella sumea ja kaikella muullakin tavalla käsitelty varsin omituiseksi... Puhumattakaan poseerauksen puuttumisesta, vaikka siitä kerrotaankin itse tarinassa. Halusin hullutella kuvalla, siitä syntyi myös hullu otsikko. Murteella tietenkin.

Kokonaisuudessaan ihan kiva sivu. Tätä oli hauska tehdä, tykkään myös sivun aiheesta ja siitä, että äitistä on taas yksi sivu enemmän mun kansiossa.

- - - - - - - - - -

Tarvikkeet ÖköMököstä:
(paperit) DCVW: Nana's Kitchen kartonkipakkaus 12x12, DOVECRAFT: 12x12 Designer Paper Pack / Abstract Prints
(kangaskukat) DAISY D's: Autumn Collection Warm Me Up
(nuolitarrat) DAISY D's: Autumn Collection Arrows

Tarvikkeet muualta:
(tekstitarra) 7gypsies


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti