tiistai 9. maaliskuuta 2010

ÖDT Anski: Ikämietintöjä

Joillakin skräppääjillä on tapana tehdä vuosittain syntymäpäiväaiheinen sivu itsestään. Ei välttämättä niinkään itse juhlapäivän vietosta vaan niinsanottu tilannekatsaus omaan elämään ja tunnelmiin uuden luvun lävähtäessä plakkariin. Minusta tämä on tosi hauska idea ja ajattelin itse ruveta tekemään samaa.

Sivun värikkyydestä voi jo päätellä jotain tunnelmista ja journalingissa lukee: "Huihh, olenko jo tosiaan jo 29 vee, mihin aika oikein kuluu? Uskomatonta, mutta mitään ikäkriisejä ei näy. Tosin ne pahimmat taisi tulla jo pari vuotta sitten. Nyt olo on vaan mahtava ja energinen, wohoo!"
Sivuun halusin räväkkää väriä ja erergisyyttä ja vähän kieli poskessa tunnelmaa valokuvan mukaisesti. Punaista nappasin mukaan hiuksista ja punaisen pariksi halusin vastaväriä vihreää, jolla olin jo sävyttänyt vähän valokuvaakin tietokoneella (siitä siis kalmanvihreä väri kasvoissa, heheh). Jottei sivu menisi kuitenkaan ihan liian räikeäksi, mukaan tarttui Life Stories sarjan ihanaa ruskeaa kartonkia tasoittamaan värikylläisyyttä. Tykkään noista ihan hulluna, tuntuu että jos noita papereita käyttää, ei vaan voi mennä vikaan! :D

Koristeluina käytin pitsiä, tarroja, maaliroiskeita ja nappeja. Nuo My Mind's Eyen nappipaketin napit olivat muuten tosi kivoja ja kevyitä! Jotkut napit ovat siitä vähän hankalia, että jos niitä käyttää useampaa, kuten tässä näin rivissä, sivusta tulee nopeasti tosi painava, mutta näissä ei ollut sitä ongelmaa. Koristeluiden jälkeen sivu näytti silti vähän viimeistelemättömältä, joten otin ompelukoneen ja hurautin sivun päälle parit ompeleet.


Tarvikkeet Ökömököstä:
- ruskea paperi: My Mind's Eye Life Stories "Happiness Meter"
- vihreä paperi: Daisy D's Baby Blue Gingham
- punainen paperi: Daisy D's Autumn collection Samarkand
- Memory kartonkikohotarra: Dovecraft Chipboard Heritage 2
- napit: My Mind's Eye Bloom and Grow Button Box
- numerot ja kaarisulkutarra: Daisy D's Village Market aakkostarrat

Tarvikkeet muualta:
- pitsiä, ompelulankaa
- akvarellimaalia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti