lauantai 13. maaliskuuta 2010

ÖDT Anski: Kattokruunua tekemässä

Tämä aihe oli ollut mulla mielessä jo pitkään, ja nyt sain viimeinkin skräpättyä nämä kivat valokuvat ja mukavan muiston viime kesältä. Olin siis kesäloman vietossa ja yksi päivä hurahti vauhdilla, kun koottiin porukalla tädin suunnittelemaa kattokruunua. Pujoteltiin siis helmiä koukkuihin, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan oli älyttömän addiktoivaa puuhaa! :D

Pyörittelin pitkään sivun kokoa, mutta lopulta päädyin letter-kokoon. Näkyvää otsikkoa tai tarinointia en tällä kertaa laittanut sivuun ollenkaan. Dream-tarra toiminee jonkinlaisena otsikkona. Tarinointi on piilotettuna ulosvedettävän lappusen sisään. Lapussa lukee: “Kävin Saarijärvellä heinäkuussa 2009. Tuija tuli käymään kattokruunuprojektinsa kanssa. Talkoothan niistä tuli kun porukalla koottiin helmiä kruunuun. Kivaa puuhaa :)”

Siniset ja ruskeat napit käyvät kivasti yhteen sivun helmiteeman kanssa. Koristelin napit tavallisella ompelulangalla isoin rusetein. Ompelukonetta käytin myös jonkunverran. Itseasiassa sivussa oli aluksi aika reippaasti enemmän ompeleita, mutta sivu näytti liian raskaalta, joten peitin ompeleet sinisen ruutupaperin alle. Näin näyttää paljon paremmalta. Koko sivu oli muutenkin varsinaista sähläystä edes takaisin, yllättävän hankalaa tehdä runsasta, mutta ilmavan näköistä sivua! Kaiken säädön jälkeen olen kuitenkin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Seuraavaksi pitäisi varmaan tehdä sivu valmiista kattokruunusta. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti