maanantai 23. elokuuta 2010

ÖDT Riikka: Wroom wroom!

Tämän sivun aihe ja autoyksityiskohta on ollut mielessä jo kauan. Nyt kaikki loksahti paikoilleen ja sivu syntyi pikavauhtia.
Tyttömme ei ole mitään prinsessatyyppiä, vaan enemmän kiinnostunut koneista ja autoista – ainakin tässä vaiheessa. Sanavarastoon kuuluu ”taksi” ja ”bussi” sen ”auton” lisäksi. Jokaiselle vempeleelle on myös omanlaisensa hurina – leluauto hurisee ihan eri tavalla kuin oikea auto taikka moottoripyörä.
Tiesin sivun asettelun heti, kun näin tuon ”Traffic”-kartongin. Siinä on juuri oikea kuvio aiheeseen, mutta koko taustana se olisi ollut liian sekava. Kokonaisuutta tasapainottamaan valitsin ihan yksivärisen punaisen kartongin ja näitä kahta toisistaan erottamaan tein sen mielessä jo pitkään olleen autojonon. Näin syntyneitä vaakalinjoja korostamaan päätin tehdä vielä journalingin tuollaiseen vaakamuotoon. Otsikon sijoitin ”tyhjälle” alueelle ja taistelin vastaan halua täyttää tuota yksiväristä osiota siirtokuvilla tai muulla. Myös kuvan kulmaan pääsi yksi auto, tosin reikämuodossa.

Tarvikkeet Ökömököstä:
- autokartonki: My Mind’s Eye:n Abbey Road –sarjan “Traffic” 12x12 –kartonki
- vihreä paperi: DaisyD:n ”Bagatelle Toile” 12x12 –paperi
- autoissa: DaisyD:n Chloe Marie –sarjan ”Daffodil”, My Mind’s Eye:n So Sophie –sarjan ”Best Thing” ja ”We Are Family” 12x12 -paperit
- otsikon O:t: DaisyD:n ”Chloe Marie” –aakkostarrat
- otsikon muut kirjaimet: Dovecraftin ”Crystal Effects Circle Black” –aakkostarrat
- kuvan vieressä: Cosmo Cricket:n Tiny Type -aakkostarrat


Muuta:
- punainen taustakartonki
- tulostuspaperi
- Dymoteippi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti