perjantai 13. elokuuta 2010

ÖDT Sanna: Lapsuusaikojen kuvat

Lapsuusaikojen kuville sopivat hyvin Wonder Years-sarjan paperit ja siirtokuvat. Kuvia on vaikka kuinka paljon varmasti jokaisella, mutta niiden skräppäämisessä on aina omat koukkunsa. Kannattaa ehdottomasti teettää kuvista kopiot. Muistan, kun itse skräppäilyä aloitellessani käytin alkuperäiset kuvat ja nyt on sitten osa leikelty sillä tavalla, ettei niitä enää voi skannata. Vaan on niissä ensimmäisissä skräppäyksissä tietysti myös oma viehätyksensä.

Perhe on aina tärkeä osa elämää, sekä hyvässä että pahassa. Ristiäiskuvassa paperina on Wonder Years-sarjan Skipping Stones ja siirtokuva Costal "Comfort"-sarjasta.

"Pysy aina pikkuveljenä" lauloi aikoinaan Noitalinna huraa ja nykyisin PMMP. Lause on varmasti aika monessa leiskassa otsikkona... :) Paperina Skipping Stones-paperin toinen puoli ja siirtokuvana samaten Costal "Comfortia".

Lapsuudenystävästäni Annesta kertovassa leiskassa paperi on taasen Wonder Years-sarjasta, osuvasti On of a Kind. Lisäksi pikkuisen Sunny Side Up-paperia ja Wonder Years-siirtokuvia. Samaisen paperin toinen puoli on käytetty pienen siivoojan kuvan taustalla. Lisäksi leiskassa on Sundress "Admire"-siirtokuvia.

Mummola-leiska on kasattu Jump Rope-paperille ja siinäkin on Woder Years-siirtokuva. Samaisen paperin toisella puolella on taas leiska nimeltä Jänishirttimet. Ökömököstä ovat myös sivun tagit, Wonder Years-siirtokuva sekä Shoots & Ladders-paperi. Ja mikäli joku ei tiedä mitkä jänishirttimet ovat, niin suomennettakoon, että ne ovat pihdit. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti