sunnuntai 10. lokakuuta 2010

ÖDT Riikka:Herkut

Herkut

Tyttömme ei ole onneksi tullut vanhempiinsa herkuttelun suhteen. Tai aika näyttää, miten käy, mutta vielä tässä vaiheessa parhaita ”nameja” ovat erilaiset marjat ja hedelmät. Sateisena päivänä otetussa kuvassa oli jotenkin niin herkut värit, että siitä piti tehdä sivu.
Vihreän nappasin suoraan kuvasta ja siinä papereita pyöritellessäni sattui käteen osumaan vaaleanpunaisia papereita ja yhdistelmä oli valmis. Samalla sain käytetyksi taas hieman vaaleanpunaista pois, jota tuli aikoinaan hamstrattua oikein urakalla, mutta joka ei ole enää pitkään aikaan inspiroinut koko sivun koossa. Just Dreamy –sarjan tähtipaperi puolestaan inspiroi oikein paljon, mutta halusin sitä vielä hieman säästöönkin, joten leikkasin toisesta reunasta palan pois ja täydensin sivun 12x12 –kokoon muiden papereiden suikaleilla. Asettelu syntyi itse asiassa kahden eri luonnoksen pohjalta, jotka yhdistin samaan sivuun ja vielä hieman muokkasin. Näin jälkikäteen katsottuna olisi tuon revityn paperin voinut laittaa vielä vähän alemmas…
Otsikon taakse tulin käyttäneeksi aakkoskansiosta sellaisia kirjaimia, joilla muuten ei suomenkielisessä tekstissä tunnu olevan niin paljon käyttöä. Koristeeksi käytin q, x ja b –kirjaimia, sekä isoja että pieniä. So Sophie –sarjan aakkosista oli puolestaan jäljellä ainoastaan turkoosi T, enkä halunnut sivuun lisätä enää enempiä värejä. Ratkaisuksi tuli tussi ja kirjaimen väritys ruskeaksi.
Viimeistelin sivun vielä maaliroiskeella ja ompelukoneella hurruttelemalla. Päiväykset naputtelin Dymolla ja leikkasin nauhan vielä vähän kapeammaksi.

Tarvikkeet Ökömököstä:
- tähtitausta: My Mind’s Eye:n Just Dreamy 2 –sarjan ”A Boy Is Green Stars” 12x12 –paperi
- kukkapaperi: My Mind’s Eye:n Just Dreamy 2 –sarjan “Summer Sweet Midori” 12x12 –paperi
- raitapaperi: DaisyD:n Maybe Baby –sarjan “Adore” 12x12 –paperi
- kirjaimet: My Mind’s Eyen So Sophie Charming –sarjan ”Simple Things” –aakkostarrat
- koristeen
- ruutupaperi My Mind’s Eye:n Laundry Linea
- Scrapworksin Font Folder Risky Business Pink siirtokuva-aakkoskansio


Muuta:

- Dymo-teippiä
- peiteväriä
- ompelukoneommelta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti