keskiviikko 19. elokuuta 2009

ÖDT Ella Eliisa: Hame pöytäliinaan kiinni

Hame pöytäliinaan kiinni

Välillä kaipaan hyvinkin yksinkertaista toteutusta. Tällä kertaa pöytäliinan ruutukuviota muistuttava paperi inspiroi skräppäämään pitkähkön tarinan. Ajatuksia siitä, kuinka oon kuullut ommelleeni hameen pöytäliinan kulmaan kiinni ja kuinka ompelu on ollut mulle aina tärkeää. Oman ompelukoneen saaminen oli iso juttu ja muistan sen selvästi vieläkin. Tästä ompelun ilosta ja sen merkityksestä mulle halusin tehdä yksinkertaisen sivun.

Napit toimivat aiheeseen liittyvinä koristeina rytmittäen sivua ja toisessa taustapaperissa olevat ympyrät kuvaavat ompeleita, joita on sivussa ihan oikeastikin. Muita koristeita en tähän työhön halunnut.

Kuvitukseksi olisi käynyt taas moni muuki valokuva. Olisin voinut käyttää vaikkapa valokuvaa kankaista tai nuppineulatyynystä tämän ompelukonekuvan sijaan. Skräppäyksessä kannattaa muistaa se, että tarinan ei tarvitse liittyä kiinteästi johonkin valokuvaan. Skräpätä voi toisessakin järjestyksessä - miettiä mistä aiheesta haluaa tehdä sivun ja sen jälkeen valokuvata jotakin siihen liittyvää.


Tarvikkeet ÖköMököstä:
(paperit) DCVW: Nana's Kitchen kartonkipakkaus (12x12), DAISY D's: Wonder Years Cardstock Paper Pack (12x12)
(napit) DAISY D's: Maby Baby, Autumn Collection Cool Me Down
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti