perjantai 9. lokakuuta 2009

ÖDT Ella Eliisa: Mun turva

"Isänpäivänkin lähestyessä pitäisi muistaa skräpätä myös niistä miehistä vaikka eivät isiä olisikaan. Miehet jäävät herkästi hieman varjoon skräppäyksessä, ainakin itsestäni tuntuu siltä. Niissäkin skräppisivuissa missä esiintyy miehiä, on yleensä nainen mukana. Skräpätään yhteiskuvia kuten kihla- ja hääkuvia, ehkä armeijakuvia tai ammatiinvalmistumiskuvia. Näin ei tietenkään aina ole, mutta olen saanut sellaisen käsityksen, ettei miehistä niin usein skräpätä. Ja koska itselläni on tämä (toivottavasti) harhaluulo, päätin korjata tilanteen.

Omasta miehestä voisi tehdä vaikka miljoona sivua kun miettii lähestymistapaa tarkemmin. Voisin skräpätä vaikka jokaisesta luonteenpiirteestä, jokaisesta kivasta eleestä, jokaisesta arkisesta tavasta tai jokaisesta pienestä ärsytyksen aiheuttajasta. Jostain syystä aivoissa lyö helposti tyhjää aiheita miettiessä. Tämä saattaa osaltaan johtua siitä, että kuvia ei ole. Kuvan ei tarvitse liittyä mihinkään tilanteeseen tai hetkeen. Tämän kun muistaa, helpottuu aihevalinta huomattavasti. Jos haluaisin skräpätä jostain kovasti päähän ottavasta tavasta, voisin käyttää kuvaa vaikka miehen takaraivosta joka on vahingossa eksynyt kameran linssin eteen vuonna yksi ja kaksi. Mielikuvitusta peliin!

Tämä sivu kertoo pienestä mutta suuresta asiasta. Tunteesta, että olen turvassa. Aihe on siis yksittäinen tunne, mutta suuri asia. Siispä se on erinomainen aihe skräpättäväksi!"

Tarvikkeet ÖköMököstä:
(kuviopaperi) DCWV: Nana's Kitchen kartonkipakkaus 12x12
(kirjaintarrat) DCWV: Black Square Letters
(sanatarrat) Dovecraft: Guy Stuff Words
(nauha) Daisy D's: Autumn Collection Warm Me Up


1 kommentti:

  1. Ihania nuo reunustarrat!
    Totta kyllä tuo kuvien puute. Mokomat miehet kun aina pakenevat kameraa :D

    VastaaPoista