torstai 8. lokakuuta 2009

ÖDT Ella Eliisa: Rauhoittumispaikka

"Edelleen syksyä. Voisin puida syksyä vaikka aamusta iltaan, voisin hehkuttaa sen mahtavuuttaa kerta toisensa jälkeen, samoille ihmisille ja samoin sanoin. En välittäisi, vaikka ilmeet olisivat kyllästyneitä ja silmät pyörisivät päässä. Kun jostain tykkää ihan hulluna, siitä sitten tykkää. Ei voi mitään.

Ja koska syksy nyt on mulle niin tärkeä, tässä toinenkin syksyinen väri-ilottelu. Kuka muuten on sanonut, että valokuvakulmia saa käyttää vain valokuvakulmina? Mähän en välitä käyttää valokuvakulmia ollenkaan - en siis ainakaan valokuvakulmina! Mutta montako kulmaa löydät tästä työstä? Siitä löytyy kokonainen arkillinen niitä vierekkäin ja päällekkäin aseteltuna. Tykkäsin kulmien syksyisestä värimaailmasta, joten jotakin halusin niistä tehdä. Ja tämä on mun mielestä mitä loistavin keino hyödyntää sellaisia tuotteita, joita ei osaa ehkä sellaisenaan käyttää!

Samaa sarjaa valokuvakulmien kanssa ovat tekstitarrat, joissa on syksyisiä ajatuksia. Ladoin niitäkin lähes kokonaisen arkillisen valokuvan molemmille puolille, jolloin teksteistä ja valokuvakulmista muodostuu ikään kuin värikäs taustapaperi valokuvalle. Kannattaakin muistaa, että kaikkia tuotteita ei todellakaan tarvitse käyttää sillä kaikkein perinteisimmällä tavalla!

Ja majavat - oi. Samasta laatikosta edellisen työn haisunäädän kanssa. Suloisia kuin mitkä ja kuuluvat ihan ehdottomasti tuohon kauniiseen syysmaisemaan. Kuva on otettu ihan muutaman sadan metrin päästä kotinurkilta ja tuo paikka on mitä parhain kaikenlaiseen rauhoittumiseen. Majavilla tai ilman! :D

Syksyn väriloistoa ei voita mikään!"

- - - - -

Tarvikkeet ÖköMököstä:
(taustakartonki) DCWV: The Green Stack 12" x 12"
(chipboard-kuviot) DCWV: Green Stack Chipboard Green W'Land
(valokuvakulmatarrat) Daisy D's: Autumn Collection Photo Corners
(syksyaiheiset tekstitarrat) Daisy D's: Autumn Collection Autumn
(kirjaintarrat) DCWV: White Letter Alphabet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti