keskiviikko 11. elokuuta 2010

ÖDT Arja: Kaksi kirjasta ja kortti

My Mind's Eye Laundry Line-sarjan paperit ovat todella upeita, ihanat värit ja himmeää kimalletta. Paksuudeltaan paperit ovat varsin jämäköitä ja sopivat monenlaiseen käyttöön.
Tein pikkuisen BIA-kirjasen vaikkapa muistikirjaksi tytölle. Kannet leikkasin Laundry Line Sundress "Admire" Winding Vine-paperista. Kansista tuli riittävän tukevat ilman mitään pohjakartonkia, joten kirjanen oli nopea ja helppo tehdä. Kuviostanssilla leikkasin kullanvärisestä kartongista kiekuran ja kuviolävistimellä kolme kukkaa ohuehkosta kartongista, jonka olin ensin suihkutellut Glimmer Mistillä (Coffee Shop). Kukanterälehtiä muotoilin pallopäisellä työkalulla. Kukkien keskellä on tippa kimalleliimaa. Lumikin kuva on leikekuva ja akrylitimantit My Mind's Eye-sarjasta. Sisälehdet ovat valkoiset Bind It All-lehdet ja kierteet antiikkipronssia.

Isompaan BIA-kirjaseen käytin Laundry Line Natural "Embark" Wild Ferns-paperia. Cover Alls-kannet värjäsin ensin Distress Inkillä ja ripauksella Glimmer Mistiä sekä leimailin pikkulehtiä kahdelle sivulle. Paperin reunat käsittelin repijällä ja leimasinmusteella vanhan näköisiksi. Tytön kuvan ja sen päällä olevan tulostelun kuultopaperikuvan ompelin koneella taustapaperiin ja dream-koristeen sekä metallisen saranan kiinnitin haaraniiteillä taustapaperiin ennen sen kiinnittämistä kanteen. Takakanteen liimasin ainoastaan kauniin paperin ja kansien sisäsivuille leimasinkuvat mustalla musteella. Sisäsivut leikkasin mustasta kartongista ja kierteet ovat antiikkipronssia.

Vielä yksi korttikin tuli tehtyä. Siihen käytin erilaisia kartonkeja kerroksittain ja Laundry Line Coastal "Comfort" Chesterfield Print-paperista stanssasin taustan(kiinnitys kohotarrapaloilla) Onnea-tekstinauhalle. Glimmer Mistillä suihkutetulle paperille tulostin Onnea-sanan ja leikkasin sitten sen nauhan muotoon. Keskiosan taittelin koholle ja liimasin kukkien kera kiinni taustaan. Kukkien keskellä oleva akryylitimantit ovat My Mind's Eye-sarjasta.

Materiaalit ÖköMököstä:
My Mind's Eye Laundry Line-sarjan papereita.
" Akryylitimantteja
Bind It All kierteet 1/2 antiikkipronssi
" Cover Alls-kannet ruskeat 6x6"
" Sisäsivut valkoiset 4x4"
2-puolista liimanauhaa

Materiaalit muualta:
Kartonkeja
Leikekuvia
Leimasimia ja leimasinvärejä
Glimmer Mist-suihketta
Haaraniittejä
Metallikoristeita
Kohotarrapaloja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti